Tänään rohkenin sitten ekaa kertaa yksin rattiin. =) Ja kaikki meni loistavasti, paremmin kun vieressä "neuvovan" avokin kanssa. =)

Pääsin kaverin luokse syömään. Oli tosi ihanaa, kun jou oli tehny ruokaa valmiiks ja pääs syömään. Kerrankin joku oli laittanu ruokaa ihan vaan muo varten. IHANAA!!! =)

Autilun varsinaisena kohteena oli kalligrafian korttikurssi. Tavoitteena siis oppia kirjoittamaan kauniisti ja hyödyntämään tekstiä korttien teossa.  Oli kyllä jännä oppia niitä roomalaisten aikaneen esteettiseks kehittämiä kirjain merkkejä. Ens viikolla pitäs oppia hyödyntämään ensimmäisä opittuja merkkejä hienojen korttien teossa. Kaikkein jännintä on ehkä opetella käyttämään irtoteriä kirjottamisessa. Nehän on niitä mitä ainakin mun vanhemmat on varmaan koulussa joutunu käyttämään, irtoteriä ja mustepulloja. Mahtaa olla haasteellista oppia käyttämään niitä. Ens torstaina saattaa sitten tulla hehkutuksen tilalle vuodatusta, jos kaikki ei meekkään enää hyvin. =) Mutta nyt laittamaan patongit uuniin ja syömään. =)