Kaverini blogissa (http://masias.vuodatus.net) oli matkailukartta paikoista joissa hän on käynyt. Pitihän minunkin sitten sellainen tehdä ja tässä on tulos siitä. =)

worldmap?visited=EGEEFIDEITMTESSECY
create your own visited countries map or vertaling Duits Nederlands

Haluaisin kyllä todella käydä paljon useammissa maissa. Valitettavasti tuo avokkini ei ole kovin innokas matkailija. Onneksi matkailusta kiinnostuneita kavereita on enemmänkin. Täytyy varmaan matkustella sitten heidän kanssaan. =)

On kyllä mennyt todella pitkä aika siitä, kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Kirjoitus tauko alkoi, kun tästä kannettavasta meni kovalevyrikki ja eihän sitä tuonne toiseen huoneeseen voinut mennä, ei... =) Ja onhan tämä kannettava jo pariviikkoa ollut kunnossa, mutta on tullut keskityttyä enemmän tuohon askarteluun ja käsitöiden tekoon. Nytkin on paljon kesken...peilien kehyksiä kuvioitavana servettitekniikalla, villapaita aloitettuna, 3D kortteja, joulukortteja, avokin veljelle lakkiaiskortti ja äiteelle synttärikortti tulossa... Täytyy laittaa tänne sitten kuvia, kun saan noita valmiiksi. Ja uusi ompelukonekkin pitäisi hankkia. Nyt on yksi kotona testattavana. Hyvältä vaikuttaa, mutta mistä mä tiedän, että onko se oikesti hyvä? Ei tekisi mieli maksaa 280€ ja sitten myöhemmin todeta, että tuli tehtyä huono ostos... No, sitä täytyy nyt sitten miettiä vielä hetki...