Nyt on kaikki lahjat ostettu! =) Ihan oikeasti ne on nyt kaikki kotona turvassa. Avokin lähti just judoilemaan (niin, mikä aika tää nyt on sellasta tehä, on kotona vasta lähempänä yhtätoista...), mutta onpahan aikaa paketoida nuo lahjukset. Ja sehän on hyvä juttu! =)

Enää ei tartte stressata siitäkään, että saanko perjantaina olla töissä vaan puol päivää. Kysyin siitä tänään pomolta ja se katto muo vähän pitkään ja sano, että perjantaihan on vähänku lauantai, ettei tänne sillon tartte tulla. En sitten viittiny ruveta valittamaan ja hyväksyin tilanteen hymyillen. =)

Nyt satuin eksymään tuon "Vuoden urheilija" ohjelman alussa oikealle kanavalle ja sielähän oli sitten livebändinä Yö. Ja ne jotka mut tuntee, niin tietää, että se on sellanen kestosuosikki. Oikeastaan ainoa bändi, jonka levyjä tulee ostettua. Yö, Mamba ja Suomi Rokkia CD:t on hyviä automusiikkeja. Yötä mä arvostan aika paljon senkin takia, että ne laulaa aina livenä eikä minkään nauhan kanssa. Ja nyt kun päästiin tähän autokuunteluun, niin tuli heti mieleen Mamban "Kummitusjuttu", ihan huippu tarina siinä kappaleessa. Kannattaa kuunnella, jos vaan jostain saatte sen käsiinne. =) No, ehkä toi huipputarina kertoo mun ja avon kieroutuneesta huumorintajusta. =) Hauska se on kuitenkin!

Ja huomenna päästään taas kattomaan kummipoikiamme. Töitten jälkeen käydään tuolla Espoon puolella nauttimassa vähän glögiä ja ehkä jotain muitakin jouluherkkuja. =) Ja nyt sit vielä paketoimaan noita lahjuksia. =)