Tänään kävin taas kaverin kanssa salilla. Mentiin oikeen muokkautumaan ja sitten taas venymään. Saunassa sitten juteltiin, että oikeestaan sillä samalla rahalla jolla pääsis Berliiniin ja Wieniin pääsis myös viikoks Egyptiin. Se Egyptin lämpö rupeskyllä houkuttelemaan. Ihan oikeesti kun miettii +3 vai +30 astetta. Kyllä mä taidan kallistua siihen +30. Voisin vaikka yrittää ehdottaa töissä, että se meijän pikkujoulumatka suuntautuis Berliiniin, menisköhän läpi. Ehkäpä hyvillä perusteilla ja nehän mulla on jo mielessä. Eli koska kukaan ei halua mennä Tallinnaan muutaku tapaamaan sitä entistä työntekijää, niin voitais mennä sinne, tavata se ja lentää paikallisella lentoyhtiöllä Berliiniin (halvimmillaan ne lennot maksaa 3€ plus verot eli ei paha). Ja sitten voitas lentää suoraan Helsnkiin takasin eli nähtäs se työntekijä, mutta päästäis jonnekin muuallekin. =)

Sitten käytiin tapaamassa lapsuuden kaveria ja sen poikaystävää. Se poikaystävä muutti vuoden vaihteessa tohon lähikaupunkiin niin käytiin katsastamassa se paikka. Asunto oli kyllä tosi hyvän näkönen ja sopivan kokonen yhdelle ja kahdellekin viikonlopun viettoon. Ihan kivalla paikallakin se oli. Meijän oli vaan vaikea löytää sinne perille. Ne asu luhtikäytävässä vaikka väittivät sen olevan kerrostalo. Sitten me yritettiin sinne viereiseen kerrostaloon, ei päästy. Oli meinaan kerrostalon ovi lukossa, kuulemma joku vika sähkölukossa. Sellasen lapun oli huoltoyhtiö kirjottanu oveen. Huvittavaa siinä oli, että postinjakaja oli lisänny siihen loppuun "Eikä muuten tule postikaan. T. jakaja". Se oli aika hauska. =)

Tuosta lapusta tulikin mieleen. Ollaan muutamana iltana/yönä ihmetelty, kun jostain tulee kauhiat bileäänet. Nyt joku oli laittanu hissinoveen lapun, että se joka ei neljännessä kerroksessa tajua antaa muille kotirauhaa saa odotella häätöä lähiaikoina. Tosi kivaa, kun se meteli tulee sieltä tänne meille (12krs.) asti niin sen täytyy olla tuolla alhaalla melkoinen... Toivottavasti nuo tekee siitä valituksen, koska me ei tiedetä mistä asunnosta se tulee niin ei voida itte tehä. Lähiasunnosta ollaan kerran tehty, kun eivät uskoneet lukemattomia vierailuita oven takana.

No juu, nyt tämä täti menee nukkumaan ja toivoo, että naapurit tekee samoin. =)