Tänään olin ainakin melkein ahkera. Opiskelin taidehistoriaa. Tentti on ensi viikon lauantaina, jos sinne pääsen. Ilmottautumisesta oli taas tehty elämääkin vaikeampi juttu. Marraskuussa soitin TAIKiin ja kysyin, että koska ja miten saa ilmottautua. Kuulemma 10 päivää ennen ja ihan puhelimessakin piti onnistua. Eilen sitten soitin siine ja sanoin, että "tahtoo ilmottautua". Ja juu, ei onnistu, pitää ilmottautua avoimen toimistoon, ei sinne oikeaan. Sitten soitto avoimeen, juu ei, puhelimitse ei saa ilmottautua. Laitto mulle postissa lomakkeen, joka tuli tänään. Huomenna jos sen postitan, se on perillä perjantaina, vain kaksi päivää myöhässä. Vieläköhän ne sen kelpuuttaa? Voisinpa aamulla soittaa ja kysyä, että onko niillä joku yliopiston sisäinen osote, sais lähetettyä vähän nopeammin, vois olla perillä jo huomenna.

Tänään olenkuitenkin lukenut. Opiskelin varhaisen kivikauden ja kaiken Mesopotamiasta. Kyllä se tästä. Ei oo enää jäljellä ihan hirveästi sivuja. Saatan vaikka ehtiä vähän kertaamaankin, vaikka olen kyllä äärimmäisen hidas lukemaan. Tänään kyllä tuota lukutahtia taisi hidastaa entisestään pieni kuumeilu ja poskionteloiden ja pään jomotus. Pahus, taidan ihan oikeasti olla tulossa kipeeks. Olin kyllä suunnitellu huomenna meneväni aerobiciin ja sinne myös menen, jos nyt ei huomenna kunto oo ihan huonona. Jos on niin hyvä, että pääsee töihin, niin pakko päästä salillekin. Ei se elämä voi olla pelkkää työntekoakaan. =) Ja sittenhän pääsee saunaankin. =)

Niin, ja avo on luvannu tehä huomenna ruokaakin. Vaihtoehtoina on vielä linssikeitto ja pinaattikeitto. Kaikki muut ruoat, joihin ostettiin viimeks kaupasta aineet on jo tehty. Kumpaakaan ruokaa ei oo koskaan aikasemmin kokeiltu, mutta ohjeet kuulostivat helpoilta ja mä luotan avoon. Se on tosi hyvä kokki aina sillon ku keittiöön eksyy. =)

Eilen alotin sitten sen idätyspuuhastelunkin. Jo tänään illalla näky, kun on ihan selvästi lähteny idut kasvamaan. Enää pari päivää ja saan herkutella niillä. =)