Tänään taas töissä iso osa päivästä meni "pikkujoulun" suunnitteluun ja matkojen hintojenarkkailuun. Nyt näyttäisi aika pahasti siltä, että meidän matka todennäköisesti kohdistuu Osloon. Enpä ole sieläkään koskaan käynyt, joten ihan innolla ja mielenkiinnolla odottelen. =)

Tänään oli taas taidehistoriaa. Päästiin tutustumaan keskiajan kirkkorakentamiseen. Romaaniseen ja gotiikin aikaan. Oli taas tosi mielenkiintosta. On taas niin monta paikkaa lisää, joissa haluaisin käydä. Ja rupesi taas harmittamaan se, että viime kevään pikkujoulumatkan aikana Milanossa Duomo oli remontissa, enkä päässyt näkemään sitä sisältä. Se olisi ollut nyt suureksi hyödyksi. Ja muistin taas, kuinka ei päästy katsomaan Pyhää ehtoollista, kun minua ei uskottu. Yritin sanoa, että se pitää varata hyvissä ajoin, mutta muut olivat sitä mieltä, että varaus on vain muodollisuus. Eivät meinanneet uskoa, kun sanoivat toimistossa, ettei sinne ole vapaita aikoja.

No juu, avo haki sitten taas pois sieltä, ei tarvinnut palella ja odottaa bussia. Ja sitten kotona odotti valmis makaronilaatikko. Avon tekemää. =) Ihanaa, kun on valmista ruokaa, kun tulee kotiin. Hmm...nyt kun muistan menen pakkaamaan repun huomista aerobicia varten, pesen kylpäärin ja menen nukkumaan. Kunnon ilta suunnitelma. =)