Ulkona on kauhian kylmä. Työpäivä venyy järjettömän pitkäks, kun aamulla ja illalla joutuu odottelemaan junaa vaikka kuinka kauan, kun ne ei kulje. Ihan tyhmää... Aamullakin odotin junaa 15 minuuttia ja se oli perillä vielä enemmän myöhässä, kun asemilla odottelevat ihmiset ei suostunu uskomaan, että takana tulee toinen juna, joka on melkeen tyhjä. Ja sitten se porukka yritti väkisin tunkea junaan ja ovia ei saatu kiinni ja juna ei tietty voinu liikkua... Kuinka yllättävää.

Sitten tuli tänään mieleen yksi uusi outous. Eli mun on aina jostain vessallisesta paikasta poistuessa käydä vessassa just ennen lähtöä. Esimerkiks kotoota töihin lähtiessä on pakko käydä vessassa vaikka olisin just kymmenen minuuttia aikasemmin käyny. Työmatkakin kestää niin vähän aikaa, että sen kestäis pienessä hädässäkin, mutta pakko se on vessaan mennä. Jos en mee, niin iskee hirveä hätä jo hississä ja se on sitten tuskaa loppumatkan ajan..

Eilen illalla sain luettua antiikin Kreikan läpi. Tänään oon kyllä niin väsyny, etten pysty enää lukemaan sitä koko antiikin Roomaa. Päätin nyt sitten parhaaks lukea tänään nuo luentopaperit ja -muistiinpanoni. Pakko sielä kokeessa on olla ainakin pari kysymystä sen Rooman ulkopuoleltakin. Opettaja sano laittavansa tenttiin 5-8 kysymystä, joista yhteen vastataan. Että enköhän mä jotain keksi... Nhyt vois kyllä mennä lukemaan edes vähän. Ja sitten huomen aamulla pitää jaksaa herätä ajoissa, että ehin sinne tenttiin kymmeneks.