Tänään sitten luovutin. On kolmatta päivää pää kipeenä ja kuumeilua. Päätin sitten jäädä kotiin. Harmittaapahuksesti. Olin tänään menossa salille kaverin kanssa, enkä sinnekään sitten pääse. Pakko uhrata siihen sitten osa viikonloppua, että saa sen viikottaisen kaksi aerobicia täyteen. Ei hyvä... Tästä kaikesta syytän työkavereita, jotka eivät osaa olla kotona, kun ovat oikeasti kipeitä. Pieni lämpöily nyt ei ole kohdallani niin ihmeellistä, sitä on aika usein. Pitäisi ehkä selvittää syy siihenkin. Päänsärkyä minulla ei useinkaan ole, joten nyt kolmaspäivä putkeen on melkoisen ennen kuulumatonta.

Nyt kun olen siis kotona kipeänä ja on enemmän aikaa selailla muitten blogeja olen ruvennut miettimään elämän ihmeellisiä asioita. Yhdessä blogissa pohdittiin liikakilojen kertymistä ja niistä eroon pääsemisen vaikeutta. Onneksi omalla kohdallani niitä liikakiloja ei ole juuri päässyt kertymään, jos nyt ei oteta lukuun niitä avoa häiritseviä kahta kiloa, jotka seurustelumme alun jälkeen olen kerännyt (edelleen normaalipainoisen mitoissa, tosin ei enää kiinni alipainon rajassa). Olisi varmaan melko hankalaa saada itsensä salille, jos liikakiloja olisi jo ehtinyt kertymään kamalia määriä. Minuakin häiritsevät liikunnan puutteesta ei enää niin kiinteät kädet, vatsa ja etenkin reidet, jos nuo jälkimmäiset koskaan ovat kiinteitä olleetkaan. Asialle olisi siis syytä tehdä jotain ja se olisi kovasti paljon helpompaa, jos ei olisi kipeänä...ja aina töiden jälkeen niin kovin väsynyt.

Samaisen blogin kirjoittaja yrittää hankkia lasta. Ryhdyin miettimään, että entä jos en sitten tulevaisuudessa lasta halutessani tulisikaan raskaaksi. Mitä sitä sitten tekisi? Elämässä kun kaikki ei aina mene niinkuin toivoisi...mutta tuntuisi se todella pahalta. Toiset kun tulevat raskaaksi suorastaan pelkästä seksin ajattelemisesta ja toisille se on ylitsepääsemättömän vaikeaa. Miksi elämä on niin kovin epäreilua? Toivon sydämeni pohjasta, että blogin kirjoittaja tulisi oikein pian raskaaksi ja että itse niin hlutessani tulisin raskaaksi. Ehkä elämää tulee suunniteltua liikaa. Hankitaan lapsia sitten kun ollaan menty naimisiin ja avo on valmistunut yliopistolta. Silloinhan olisi oikein hyvä tilanne, ainakin jos avo olisi saanut hyvän työpaikan. Ei elämää voi niin ajatella, että ensin pitää valmistua, saada työpaikka ja hankkia asunto ja mielellään maksaa asuntovelkakin pois. Sittenhän me ollaan jo viisikymppisiä, eikä silloin kyllä enää lapsia hankita, silloin ei saada edes lapsenlapsia. Ehkä pitäisi lopettaa ehkäisynkäyttö ja katsoa tulisiko sitä raskaaksi vai ei. Meidän rakastelutahdilla se on muutenkin niin epätodennäköistä, että oksat pois. Ehkä ihan turhaan käytän jatkuvasti ehkäisyä, mutta ehkä sitäkään ei pidä tuosta vaan lopettaa. Ainakaan avon kanssa asiasta puhumatta. =)

Mitäs muuta, en sitten mennyt tänään töihin, joten se kokeeseen ilmottautumislappu täytyy laittaa tavallisena postina. Toivottavasti hyväksyvät sen vielä pari päivää myöhässä, jos eivät täytyy ruinata opettajalta eikoislupaa käydä vielä seuraavassa tentissä, koska en ehkä kuitenkaan haluaisi tehdä kahta tenttiä kerrallaan keväällä. Etenkin kun se kokeeseen ilmottautuminen on myöhästynyt minusta riippumattomista tekijöistä.

Meillä pitäisi kyllä siivota. Ihan oikeasti. Sairaan isoja pölypalloja nurkissa ja kissankarvoja paikat täynnä. Pitäisi tehdä oikein suursiivous. Täytyisi imuroida, mopata, pyyhkiä pölyt, pestä vessa ja jynssätäkeittiö. En sitä kyllä tänään rupea tekemään ja lauantaikin on jo varattu kaverin kanssa ostoksille menoa varten. Sunnuntaina ehkä aerobiciin ja täytyisi sitä taidehostoriaakin lukea. Ehkä sitten seuraavan viikon sunnuntaina. Silloin olisi kyllä ihan hyvä siivota, koska seuraavana viikonloppuna vietetään avon synttäreitä ja sitä ennen olisi hyvä tehdä se suursiivous, että pääsisi vähän helpommalla seuraavana viikonloppuna, kun pitää laittaa ruokaa isolle porukalle ja tehdä kakku ja muffinseja ja kaikkea muuta. Kauheasti ohjelmaa ja niin vähän aikaa...

No, niin nyt jatkan sitten toisten blogien lueskelua ja sitten saatan jatkaa kokeeseen lukemista... =)