Tänään on kyllä tullut herkuteltua ihan yllin kyllin. Ensin päivällä oltiin kylässä kummipoikien luona. Sielä saatiin ensin todella hyvää riisi-broileri ruokaa, jota sitten piti syödä ihan hillitön määrä. =) Ja sitten jälkkäriksi vielä omenapiirakkaa vaniljakastikkeella. Herkuttelun lopetti sitten kotona toisen tuttava pariskunnan kanssa syödyt laskiaispullat. Nyt on kyllä niin totaalinen sokeriähky, ettei ihan heti tee mieli mitään makeaa. Onneksi sitä ei enää ole tarjolla. Paitsi Jaffaa, mutta sitä ei kai lasketa. Senkin voisi kyllä säästää ens viikonloppuun ja siihen seuraavaan karkki päivään. Voisin kyllä nyt lopttaa sen karkin syönnin. Laivakarkeistakaan kun ei ole enää jäljellä muuta ku puoli pussia nallekarkkeja. Ne on sen verran ötkömakeita, ettei niitä pelkästään tee mieli syödä. Niitä voi hyvin syödä muitten suolasten karkkien seassa, mutta ei pelkästään.

Niin, oltiin siis kummipoikien luona. Oli kiva päästä taas leikkimään niitten kanssa. Tai avohan se leikki enemmän. =) Rakensi innoissaan junarataa ja piirteli liitutaululle. Ja olihan tuo mun kummipoika tosi innoissaan päästessään leikkimään avon kanssa. =) Ja sitten me riepoteltiin ja nauratettiin tuota avon kummipoikaakin. Hauskaa niitten seurassa on aina välillä olla. Ja tosi kiva oli nähdä taas kaveriakin ja hänen miestään. Pitäisköhän heille keksiä jokin nimi täällä käytettäväks. Olis ehkä hieman selkeämpää sitten josks kun tätä myöhemmin käy lukemassa. =)

Sitten lähdettiin sieltä kotiin ja ehdin hetken aikaa jatkamaan tuota eilen aloittamaani neuletta. Takakappaleesta aloitin ja sitä on tehty nyt ehkä noin 7 senttiä. Ei siis kovin paljon, mutta tuo on niin hitaasti edistyvä tuote. Lankana on tuo Novitan Nalle ja puikot on se vyötteessä suositeltu 3½, joten edistyy tosi hitaasti...

Seuraavaksi saapuivat lapsuuden kaverini ja hänen poikaystävänsä. Tuota lapsuuden kaveria voisin kyllä kutsu Myyksi. Muistuttaa hieman tuota Muumilaakson Myytä. Satunnaisesti yhtä kiukkuinen, mutta kuitenkin yleensä tosi iloinen, reipas ja suojelee kavereitaan. =) Niin, siis Myy saapui tänne ja katseltiin hetken aikaa eläinten talviolympialaisia ja juteltiin kaikesta mahdollisesta. Sitten syötiin laskiaispullia ja suupalakeeksejä. ja juotiin kaakaota. Sen jälkeennuo miehet meni pelaamaan tietokoneilla ja me ruvettiin seuraamaan vaalien tulosiltaa. Periaatteena oli ihan sama kummasta tulee, mutta Halosen pitää voittaa. Toisaalta, mulle oli kyllä ihan sama kumpi voittaa. Ei ole järin suuria periaatteita tuon presidenttiyden suhteen, kun ei sillä presidentillä ole mitään valtaakaan. Se on se edustustus hahmo. On mulla kyllä kavereita, jotka on henkeen ja vereen Niinistön puolella ja toisia jotka on uhannu muuttaa maasta, jos Saukista tulee pressa. No, nuo kaverit pysyvät siis maassa, kun Tarja pysyi edelleen presidenttinä. Ihan hyvä juttu.

Sitten pohdittiin Myyn kanssa mahdollisia opiskelupaikkoja, jos vaikka molemmat ruvettais taas uudestaan opiskelemaan jotain. Kateltiin viime vuoden pääsyprosentteja yliopistolle. Sinne mun havittelemaan taidehistorian pääs 4% hakijoista. Sisälle otettiin 14 hakijaa. Ei siis kovin lupaavia tilastoja. Täyty vaan todeta, että jos olis ruotsinkielinen, niin pääsis minne vaan... Pahus, kun ei olla synnytty ruotsinkielisiin perheisiin. No, ei kai. Mutta molemmat oltiin kyllä sitä mieltä, että olis tosi ihanaa päästä opiskelemaan jotain mielenkiintosta. Onneksi tässä on kevät aikaa pohtia, että mitä haluis opiskella. Ja voihan sitä hakea sitten vaikka ens keväänäkin, jos ei tänä keväänä mitään hyvää paikkaa löydy. Eikai tuo töitten tekeminenkään nyt ihan pahaksi oo. =)