Uusi vuosi alkoi ja aloitin sen menemällä HESYyn hoitamaan kodittomia kisuja. Voi, taas olisi ollut pari jotka olisin tänne voinut tuoda. Tosin tiedän, ettei avo ole tästä innostunut, joten jätin ne suosiolla sinne. Olivat sen verran kivoja kisuja, että saavat varmasti pian uuden kodin. On se kyllä aina yhtä kiva käydä sielä, mutta etenkin tällä kertaa. Sattui osumaan siivous seuraksi yksi tyttö, joka on ennenkin ollut samaan aikaan. Ja hän on oikein mukavaa seuraa. Välillä osuu huonoa seuraa, mutta ei tänään. =) Oli kyllä aika vähän porukkaa HESYllä ja muutenkin liikkeellä. Mahtaakohan tuo edellisöinen vuoden vaihtuminen olla osasyyllisenä. =)

Paluumatkalla sitten "rikoin" auton. Olin ajelemassa jo lahdentiellä (siinä 4tiellä) ja ajattelin vilkaista nopeusmittaria, mutta neula oli hukassa. Se oli sitten tippunut sinne alas asti, eikä kulutusmittarikaan mitään näyttänyt. Sen avulla olisi sentään tutulla tiellä voinut vähän nopeuttansa arvioida, mutta ei niin ei. Nyt siis autossa ei toimi nuo kaksi mittaria, kaikki muut mittarit ja auto muutenkin kyllä toimii ihan normaalisti. Toivottavasti siitä ei tule kovin iso lasku, kun se täytyypi jossain vaiheessa käydä korjauttamassa, jos tuo avo ei sitä itse tee.

Muuten uusi vuosi on alkanut vallan mainiosti. Voisin vielä mennä käymään pienellä iltakävelyllä, jos vaikka saisin avon houkuteltua mukaan. Se olisi kivaa! =)