Tänään taas suunnattiin kauppaan. Meitin auto ei taida tykätä tosta ulkona seisottamisesta. Sillä kestää nykyään aika kauan saada tuo nopeusmittari toimimaan, kun on jotunu olemaan paikallaan. Ehkä se on saanu vähän kosteutta tuolla ulkona seistessään, kuten isäni arvioi tilannetta.

Käytiin ostamassa Tiimarista vähän silkkipaperia. Mulla on jo valmiiks ostettuna ääriviivaperhosia. Niihin ajattelin laittaa silkkipaperia ja sitten laittaa niitä ja noita aikasemminkin esiintyneitä ruusuja vaaleenpunaselle korttipohjalle. Täytyy vaikka tänään tehä ensin yks koekortti ja sitten tehdä niitä muutama lisää, että saa lähettää niitä sitten kavereille. =) En oo oikeen aikasempina vuosina kauheesti muitaku nuo joulukortit lähettäny, mutta nyt on kyllä kortti-innostus iskeny ja pahemman kerran. Tänävuonna ajattelin lähettää myös pääsiäiskortteja. Niin, ja kunnostautua noissa kavereitten synttäriasioissakin. =)

Sitten ostin ittelleni uuden käsityölehden, Suuren Käsityö lehden. Sielä oli vaikka mitä kivaa, mitä olis kiva päästä tekemään. Varmojen toteutusten listalle pääsivät urheiluhousut ja toppi. Uskon myös tekeväni "saunakassin" ja harkitsen kovasti kokeilevani avolle judopuvun tekoa. Sitten sielä oli melkoisen ihanan hääpuvun kaavat. Se puku näytti aika pitkälti sellaselta, ku oon ajatellu haluavani. Tosin myös edellisessä lehdessä oli kovasti houkutteleva malli... Jos sellainen puku joskus tulee ajankohtaiseksi (avo ei oo vaikuttanu järin innostuneelta...), niin tiedänpähän mistä sellasen ohjetta etsin, jos uskallan itse ruveta toteuttamaan. Haluaisin kyllä sitten tehdä itselleni tiaran...

Niin, maanantaina tarttee lähtä käymään kangaskaupassa. Pitää ensinnäkin ostaa kankaat noihin urheiluvaatteisiin, mutta lisäksi tartten sideharsoa. Olen nyt sitten päättäny ruveta idättämään sinimailasia ja mungpapuja. Sitä puuhastelua varten tartten kaks litran lasipurkkia ja sideharsoa. Kumpiakaan ei lödy valmiina...pahus... Saiskohan Ikeasta hyviä lasipurkkeja? Ehkä mun pitäs käydä sielä, olis hyvä syy mennä ostamaan niitä paristojakin sieltä. Meidän kameleontti syö AAA-paristoja ihan hulluna ja Ikea paristot kesti yllättävän kauan ja ovat vielä melko halpoja. Siispä niitä on saatava lisää. Hmm...tässäpä vasta suunnitelma. =) Jos vaikka töitten jälkeen kävis keskustassa kangaskaupassa ja sitten sopis tapaavansa avon tikkurilassa viiden aikoihin ja sitten kävis sielä Ikeassa. Sais kaiken kerralla ja vois heti ruveta idättämään. Siemenet (tai mitä ne nyt sit onkaan...) ostin jo tänään. =) Ja samalla kun Ikeaan kerran pääsee, niin voihan sieltä jotain muutakin tarttua mukaan. =)