Selitin taas tänään avolle siitä opiskelupaikasta. Ja sitten se kysy, että hankitaanko syksyllä lapsi, jos en pääse opiskelemaan. Pääs hieman yllättämään. On aina ollu lapsen hankintaa vastaan, kun oon sitä välillä ehdottanu, että olis ollu hyvä ajankohta. Sitten se kysy, että pitääkö sitä ennen mennä naimisiin. Juu, olishan se ihan kiva. Ainakin aina oon sanonu, että meen eka naimisiin ja hankin vasta sitten lapsia. Voihan sen tietty tehä toisessakin järjestyksessä, mutta olis se kyllä kiva viettää häät ihan rauhassa tai sitten kun lapset on jo hieman isompia, mutta parempi olisi ensin.

Sitten heti perään ruvettiin kattomaan hääaiheista elokuvaa. Se oli kyllä ihan hauska, mutta kone jumitteli aina välillä, että päätin sitten samalla vähän neuloa tuota neulepaitaani. Nyt on takakappale jo puolessa välissä. Tällä menolla sen pitäis jo valmistua tänä keväänä. =)

Niin, ja nyt on onneksi taas viikonloppu alkanu. Pääsee sitten koko päivän ajan puuhastelemaan askartelujen ja käsitöitten kanssa. Työt vie niin paljon aikaa noilta hyviötä harrastuksilta... Ajattelin viikonloppuna tehä ystävänpäiväkortit, kirjanmerkkejä ja tietty tuota neuletta. Toivottavasti sais oikein paljon aikaseks. Vois kyllä huomenna mennä käymään uimassakin. Onneksi tein tänään kanakeittoa. Sitä riittää kahdeks päiväks, niin ei mee huomenna aikaa semmoseenkaan. =)