Tänään olin taas aamulla auttamassa sielä HESYllä. Oli tosi ihanaa. Sielä oli toinen niistä viime viikkosista pikkukisuista ja se sai kyllä oikeen ekstra paljon huomiota multa ja muilta paikalla olleilta. =) Mutta kivaa sielä taas kuitenki oli ja tuli tehtyä päivän hyvä työ. =)

Sitten avon vanhemmat tuli meille pika visiitille. Ne aina ilmottaa tulostaan ihan viime tingassa ja sitten ne myöhästyy ilmotetusta ajankohdasta vähintään tunnin. Ihme porukkaa. Tänään ne teki vielä muutenkin pika visiitin. Viipyivät täällä alle kolme tuntia. Ehittiin siinä syömään ruoka ja jälkkäri ja sitten ne jo menikin. No, ehti siinä sitten muutaman sanan vaihtamaan ja avo sai myöhästyneen synttärilahjansa. Sai mustan takin. =)

Meilläkin ollaan sitten tänään seurattu aktiivisesti noita olympialaisia. Ihan hienoahan se on, että suomalaiset sai kaks mitalia. =) Pronssia ja hopeeta. Nyt pitäs olla nousu suunta avattuna, ehkä joku tai joku joukkue vielä saa kultaa. Olis sitten yks kaikkia lajeja. Tai ehkä ne yllättää ja saa vielä lisää mitaleja. Ihan hauskahan noita kisoja on seurata. Sielä on kyllä vaan yks laji, joka muo ihan oikeesti kiinnostais ja se on taitoluistelu. Itsekin joskus lapsena olen sitä hetken harrastanut. Ne vaan tulee kossteina joskus yöllä. Se ei oikein sovi tälläselle töissä käyvälle ihmiselle. No, ehkä mä jostain kuitenkin jonkun pätkän onnistun näkemään. Tai sitten jos YLE yllättäis ja ekaa kertaa historiassa päättäis näyttää ne kunnon katseluaikaan. En edes vaadi, että ne tulis parhaaseen katseluaikaan... =)

Niin, piti tähän vielä lisäämäni, että nyt on neuletakin takakappale jo valmiina. Toista etukappalettakin on jo alotettu ja siinä mennään eteenpäin kovaa vauhtia. Sekun on sen verran kapeempi, että kerrokset valmistuu aina nopeemmin. =) Toivottavasti pian valmistuu!