Tänään sain tehtyä ystävänpäiväkortit ja niihin kirjekuoret. Ne kirekuoret tein noista tällä viikolla haetuista tapettikirjoista. Tuli kyllä ihan kivan näkösiä, ainakin erilaisia kirjekuoria. Kiva, kun on muitakin kun tylsiä valkosia kuoria. =) Sattuneesta syystä kuvat korteista ilmestyvät vasta ystävänpäivänä, koska muutamat ystävistä käyvät aina välillä myös tätä blogia lueskelemassa. Olishan se ihan tyhmää, jos kortin näkis ennen ku se postilaatikosta kolahtaa.

Sitten me saatiin avon kanssa aikaseks vaihtaa tohon olohuoneen valaisimeen nuo hehkulamput. Nyt täällä taas näkeekin jotain. Asiaa auttaa se, että uudet hehkulamput oli kirkkaita, ei himmennettyjä. Ne hehkulamput on himmeen kuvun alla. Lisäks ennen vaan yks kolmesta lampusta oli päällä, nyt ne on kaikki. Ja viimesimpänä, sieltä kuvun sisältä on pyyhitty iso kasa pölyä pois. =) Sielä kuvun sisällä oli yks vaivanen kärpäsen raato (meillä ei meinaan kärpäset kauan juhli poikien ansiosta). Ja se yksikin raato sai pojat taas ihan hulluiks. Tappelivat keskenään kumpi sen saa syödä. Leevi haukkas siltä toisen siiven ja pari jalkaa ja Lassi pisteli lopun raadon suuhunsa. Se siitä, ei tarvinnu itte tehä sille mitään. =)

Sitten mä vielä otin verhot pois olohuoneen ikkunasta ja laitoin ne koneeseen. Ja koneen laitan huomen aamulla päälle. Ruvettiin meinaan aamulla kattelemaan, että meijän verhon alkuperästä väriä ei meinaa nähä karvapeitteen alta. Sitten muistettiin, että tässä talossahan on se pesutupa, jossa on uus kuivausrumpu. Sinne ne siis matkaavat huomenna pesun jälkeen. Saadaan verhot kuivumaan kuivausrummussa. Sen pitäis kuulemma olla tosi tehokas tapa saada karvat pois tekstiileistä. Oon aikasemminkin harkinnu noitten pesemistä, mutta se pelkkä peseminen ei poista karvoja niin hyvin, että siitä olis varsinaisesti kauheesti apua tohon karvaongelmaan ja eihän ne muuten järin likaset oo. Mutta nyt ne pääsee pesulle. Ainiin, nehän pitää sitten silittääkin...mutta kai se siitä... =)