No niin, aamulla hetken aikaa neuloin sitä neulepaitaa. Toinen etukappale on jo reippaasti yli puolen välin. Muutaman rivin jälkeen pääsee jo tekemään kainalokavennuksia. =)

Äsken kävin tuola ulkonakin. Kävin kävelyllä läheisellä pellolla, joen rannassa ja harhailemassa naapurilähiön kerrostalojen välissä. =) Oli kyllä aivan ihana ilma. Aurinko paistoi kirkkaasti ja vain avarimmilla paikoilla oli kylmä tuuli. On tuo alku talvesta ostettu ulkoilupuku sitten mainio kapine. Ulkona oli kuitenkin melkein kymmenen astetta pakkasta ja sen alla vain pitkikset ja ohut pitkähihainen paita. Kylmä ei tullut, paitsi sielä pellolla korville ja sekin helpotti hyvin pian, kun laitoin hupun päähän. =) Joen rannassa seisahduin hetkeksi kuuntelemaan linnun laulua. Ai että oli kaunista kuultavaa. Niin kovin harvoin sitä täällä kaupungissa kuulee. Pitää meinaan lähtä kävelylle tuonne läheiseen metsään tai joen rantaan, jos sitä haluaa kuulla. =)

En ottanut kävelylle mukaan rahaa ja se nyt jälkikäteen hieman harmittaa, koska kävelin myös divarin ohi. Olisi ollut kivaa käydä katselemassa, josko sielä olisi ollut jotain kivaa lukemista ja kirjahyllyn koristetta. En sitten uskaltautunut sisälle, olisi meinaan harmittanut, jos olisi ollut jotain mitä kovasti olisin halunnut ja en sitten olisi saanut. Olisi se myyjä tietty varmaan sen kirjan tiskin taakse jemmannu, jos olisin pyytänyt. Se divari meinaan sijaitsee tossa ihan muutaman sadan metrin päässä, että olis sinne uudelleenkin jaksanu kävellä, mutta jätin nyt väliin. Olis meinaan ihan hyvä välillä vähän säästääkin. =) Eiköstä juu!