No niin, oon nyt sitten varottanu jo etukäteen. Tästä tulee valituskirjoitus.

Eli ensimmäisenä. Ahdistaa, nyt se maha turpos. Se on taas iso ja kipee ilmapallo. Nyt on sitten sen tarkastusmatkan aika tonne ruokapäiväkirjaan. En oo oikeen edes syöny mitään ihmeellistä. Oikeestaan ainoa ruoka-aine, jota noista ei muuten syödä jatkuvasti on tuo kanakeitossa oleva palsternakka. Voiko palsternakalle olla allerginen? Tyhmä kysymys, tietenkin voi. Ihan mille tahansa voi olla allerginen. Pitäs varmaan kokeilla tota palsternakkaa jossain muussa ruoassa tai jättää se ens kerralla pois. Ei se niin ihmeellistä oo sielä keitossa, mutta onpahan sitten jotain muutakin ku perunaa, porkkanaa, sipulia, purjoa ja herneitä. Ja se purjokin puuttu tosta keitosta, kun oli päässy unohtumaan ostoslistalta.

Sitten seuraavaksi. Käytiin tänään taas kaupassa ja meijän tavallisessa ruokakaupassa ei ollu kirkkaita 60W normaaleita hehkulamppuja eikä 40W pienikantasia mainoslamppuja. Mikä kauppa se sellanen on, josta melkeen kaikki lamput on loppunu? No, juoksin sitten just ennen sulkemisaikaa siihen vastapuolella olevaan kilpailevaan liikkeeseen ja ostin sieltä sitten lamppuni. Pääsin kyllä samalla heräteostoksille, kun avojäi vakkarikauppaan maksamaan muita ostoksia. Ostin siis lisäksi rahapuun. Haluan kokeilla uudelleen sellasen kasvattamista. Saatiin aikasemmin sellanen lahjaks (sellanen tosi iso ja hieno), mutta kisut kaiveli liikaa sen juurakkoa ja kasvi parka pudotti kaikki lehtensä. Nyt taidan kasvattaa sitä tuolla hyllyn päällä, josko se sielä selviäis paremmin, kun ei kisut kiusais.

Sitten vielä viimesenä kiroan jo valmiiks naapureita. Mun pitää huomenna herätä ysiltä, kun oon menossa HESYlle auttamaan ja naapurit on jättäny alas lapun, että pitävät bileet. Niitä on täällä yläkerroksissa kahdet. Ensin oli lappu, että alakerrassa on bileet ja tänään siihen oli ilmestyny lisäys, että myös meijän naapurissa. Siis mun naapurissa!!! Ei mun naapurissa saa pitää bileitä, tai ainakin pitää ymmärtää, että yheltätoista mennään jatkamaan baariin. Saas nyt sitten nähdä, että ymmärtävätkö nuo moista. Toivottavasti, ja toivottavasti ne myös muistaa, että jos ne laulaa me myös kuullaan se. Se ei ollu viimeks järin kaunista... On meilläkin omat bileet. Sain kaupassa lastattua ostoskoriin ison sipsi pussin. Siinä on meille bileitä tarpeeks. Katellaan telkkaria tai elokuvia. Napostellaan sipsejä ja taidanpa tehdä vielä ystävänpäiväkortteja ja neulepaitaakin. Oon tänään jo tehnykin sitä neuletta aika ahkerasti. Takakappale on jo edenny kädentiekavennuksiin asti. Nyt sitten pitäs vaan päättää, että paljonko kavenna. En siis oo tekemässä minkään ohjeen mukaan. En varmaan voi kaventaa ihan hirveesti. kun on muutenki sen verran kapee tuo neule. Enköhän mä siitä selviä ja kuviakin sitten joskus tulee. Ehkäpä se valmistuu jo tän helmikuun aikana. =)