Nyt oon sitten saanut aikaiseksi istuttaa muutama viikko sitten ostamani rahapuun uuteen ruukkuun. Näyttää oikein hyvältä. Samalla sitten laitoin kissojen (myöskin viikkoja sitten) tiputtamalle rönsyliljalle uudet muullat. Joskus tuo rönsylilja on ollut oikein iso ja rehevä puska. Nyt on jäljellä enää vain muutama lehti, kun katit retuuttivat kasviparkaa lattialla. Toivottavasti se lähtee siitä sitten kasvamaan. Samalla päätin myös ryhtyä pikkukärpästen häätö puuhiin. Mistä lie niitäkin taas tullut, kun on ollut reippaasti yli vuosi kärpäs vapaata aikaa. Toivottavasti nyt nuo pienet kuolevat pois. Ovat niin pieniä ja niitä on paljon, että kisutkaan eivä ehdi niitä syömään.

Sitten varmaan ensi kuun puolella päästään taas siihen aikaan kun ikkunoiden välissä syntyy taas kärpäselämää. Musta tuntuu, että meidän ikkunoiden välissä on joku suuri kärpäskuningattaren pesä tai jotain. Nämä sitten taas ovat ihan hyviä kärpäsiä. Ei ikinä uskoisi mikä ilo on kärpäsestä päivässä. Se pitää meidän katit poissa pahanteosta ja niitä on tosi hauskaa seurata, kun juoksevat ympäri asuntoa ja hyppivät seinille sen kärpäsen perässä. Niin, ja jos meidän pojat saavat kärpäsen kiinni, niin siitä ei jää mitään jäljelle. Se syödään heti. Kovaa vauhtia. Saatetaan kyllä vähän tapella, että kumpi sen saa syödä, mutta se häviää kyllä. Ja tässä kärpäs asiassa meidän pojat ei oo niin järin kranttuja. Ne syö myös aikoja sitten kuolleet kärpäset. Tässä viimeksi pari viikkoa sitten lampun vaihdon yhteydessä kesällä kuvun sisällepaistunut yksilö katosi parempiin mahoihin. =)

Mitäs täällä muuta, hiha on jo kyynärtaipeen kohdalla menossa ja avo hakee kesätöitä. Muutamasta paikasta on tullut melkeen myöntävä vastaus. Vielä vähän miettivät. Ja sitten sillä on kyllä yksi varma paikka, pääsee edellisen kesän työpaikkaansa, jos ei oman allan hommia saa. Mutta hyvin menee asiat siis nyt. =)