Tänään ei oo kyllä tullu tehtyä juuri mitään. Kuhan vaan ollaan istuttu kotona tekemättä yhtään mitään. Tai avo on tentannu miksi en viihdy töissä. Vastaus on yksinkertainen. On turhauttavaa olla paikassa, jossa ei tehdä mitään järkevää, eikä siitä sielä olosta oo kellekään mitään hyötyä. Sitten tulee lisäksi se pomon satunnainen v_ittuilu ja se että meijän työyhteisön henki ei oo kovin hyvällä mallilla. Kaikki valittaa toisistaan ja oikeen kukaan ei tunnu tosissaan viihtyvän. No juu, se siitä.

Äiti on palannu Kiinan matkaltaan henkissä. Tänään oli iskeny kuume, joka sen matkakaverilla (mun kummitädillä) oli ollu jo matkaan lähdettäessä ja ollu koko viikon ajan. Ja isä soitti ja sano aikovansa ostaa mökille veneen. Ihan hyvä sekin ois. Jos sinne mökille menis käymään, niin vois sitten mennä vähän siihen järvellekin pyörimään. Mä haluaisin kyllä kajakin, mutta eipä taida olla rahaa sellaseen...

Wavy-huivi edistyy kovaa vauhtia ja piti vähän ottaa kuvia kisuistakin. Ja niitä nyt sitten tähän. Tai oikeestaan on kuvia Lassista kun se leikki. =) Ja sitten yks yhteiskuva. Ainut kuva joka ei ollu tärähtäny oli sitten sellanen, jossa Leevi just kattoo ulos ikkunasta...kuinkas muutenkaan... Mutta nyt siis kuvia:
51689.jpg
Tässä nyt siis Lassi hampaat irvessä =) Lelu meni liian lujaa nenän edestä eikä ehtiny saamaan sitä kiinni...

51681.jpg
Ja nyt se narun päässä keikkuva karvakasa saatiin kiinni. =)

51684.jpg
Ja tässä pojat taas sulassa sovussa ikkunalaudalla ihailemassa vesipisaroita ja ohi lentäviä lintuja. =)