Tänään heräsin aamulla kuuden aikaan työaiheeseen painajaiseen. Unessa tajusin tehneeni edellisenä päivänä mokan ja sen tunnustaessani pomolle hän alkoi huutamaan. Siihen sitten heräsin kuudelta ja en sen jälkeen saanut unta. Moka tosin oli todellinen. Töissä tunnustaessani pomo ei kyllä alkanut huutamaan, totesi vain, ettei se mikään moka ollu, että jatka siitä vaan. Tämänkin takia tuli sittn valvottua aamulla yli tunti päänsrkyisenä ja väsyneenä. Onneksi tuo väsymystila on alkanut jäämään taka-alalle.

Avo tuli hakemaan töistä ja sitten mentiin käväsemään Sinellin isossa myymälässä matkalla ruokakauppaan. Sieltä myymälästä ostin sitten mustetyynyn aiemmin ostamilleni Lidl-leimasimille. Niin, ja ostinhan mie sitten ihan uuden leimankin. =) Täytyy taas pian ruveta askartelemaan. Onneksi on pääsiäinenkin jo tulossa, että oi alkaa tekemään niitä kortteja. =) Niin, ja kaverillakin on kohta varmaan tuparit, voin sitten tehdä jonkun kivan tuparilahjan.

Sitten päästiin sinne ostarille ja käytiin syömässä Chicosissa, kuten melkeen joka kauppareissulla...tänään sielä tarjottiin naistenpäivän kunniaksi naisille vadelmajuustokakkuja. Maitoin omaani pienen palan. Oli mielestäni parempaa, kuin mansikkajuustokakku, mutta annoin palani silti avolle. En oikeen tykkää kakuista ja vielä vähemmän juustokakuista.

Ihanaa kyllä, kun ulkona on nyt pidempään valoisaa. Vaikka en kauheasti pakkasesta pidäkkään, niin on se ihanaa, kun tuo lumi on pysyny maassa. Olis ihanaa, jos se pysyis vielä kuukauden ja sitten sulais kerralla pois ja maa olis kuiva. =) Niin, ja sitten rupeis tulemaan kaikkea vihreetä ja...no, eipäs mennä asioitten edelle. Sitten ostin tänään Cittarista ittelleni luistimet. Maksoivat vaan 17,50 €. Täytyy nyt kokeilla viikonloppuna niitten luikkareitten toimivuutta. Jos ei oo hyvät, niin sitten täytyy mennä palauttamaan. En kyllä odota niiltä niin hyvää istuvuutta ja tuntua jaloissa muutenkaan, ku vanhoilta luikkareiltani (jotka on edelleen hukassa...mutta missä on hukka?). Nyt haluaisin vaan pästä luistelemaan. Oikein kovasti... =)