Keskiviikkona kaupassa keskusteltiin avon kanssa siitä, että ostetaanko rahkaa vai ei. Tai siis ostetaanko rahkaa vai rahkaa ja kermaa vai ei mitään. Lopputulos oli se, että ei ostettu mitään. Mun mielestä rahkaa ei voi tehä pelkkään maitorahkaan, koska se maistuu pahalle. Siihen pitää lisätä sitä kermavaahtoo, että siitä tulee sit hyvää. Se kerma vähän peittää sitä maitorahkan omaa makuaan. Tänään sitten tuli tuo S-etukortti lehden ruoka liite. Siinä oli kevyt vadelmarahkan ohje. Sain avon lähtemään kauppaan ostamaan sitä maitorahkaa. Ja sitten tein ton kevytrahkan. Siinä se kermavaahto korvattiin toisella vaahdolla, nimittäin munanvalkuaisesta tehdyllä vaahdolla. Olin oikeestaan yllättyny kuin hyvää se sitten oli. Ei ny ihan yhtä hyvää, ku kermavaahdolla, mutta silti se oli kyllä hyvää. Valkuainen sai hyvin peitettyä sen maitorahkan maun. Tuota täytyy kyllä tehdä joskus uudestaan. =) Suosittelen. =)