Tänään aamulla lähdin käymään salilla. Juna-asemalla seistessäni oli aamulla pakko sääliä pienen pientä koira parkaa. Sielä se juoksenteli ympäriinsä. Tai ei se varsinaisesti juoksennellu vaan lähinnä hyppeli paikallaan nostellen palelevia tassujaan ja sitten välillä istahti alas ja koko pieni koira tärisi.

Sitten salilla pompin sen 50 minuuttia. Oli hyvä tunti, ohjaaja ei kyllä oikeen osannu kertoa, että mitä se aikoo tehä, mutta selvisin kuitenkin. Sykekin nousi taivaisiin ja mukavaa oli. =) Salin sauna vaan ei toiminu...pahus, sinne pääsyä olin taas odottanu kauan...

Sitten päätin mennä vierailemaan sielä Kampin uudistetussa ostoskeskuksessa. Ei sielä mitään hyviä avajaistarjouksia ollu, mitä työkaverit oli mainostanu. En mä mistään "Veromoda" tai "Only" mainospaidasta halua kymppiä maksaa. En todellakaan. Se on mun mielestä sama, ku kulkis Cittari tai Prisma paita päällä. Se ei oo yhtään sen "hienompaa" tai "parempaa". Sen kaupan pitäs maksaa mulle siitä, että suostuisin pitämään niitten paitaa päällä julkisella paikakalla. Jos ilmaseks sellasen paidan sais, niin voisin sen mökille tai HESYlle laittaa päälle. Siis jonnekin missä kukaan ei suo nää tai oot hetken aikaa siivoomassa. Juu, se siitäkin sitten. En ostanu yhtään mitän. Oisin oikein kovasti halunnu ostaa neulepuikot Anttilasta, mutta arvaatte varmaan, ettei se osasto ollu auki. Vaan se osa Anttilaa, ku oli oikeesti ostoskeskuksen sisällä, oli auki. Ne puikot sijaitsi sielä naapurirakennuksen puolella. Huonoa suunnittelua. Olin kyllä sillon alunperin, kun se Anttila avattiin, sitä mieltä, että oli maailman huonoin ratkasu. Nyt oon sitä mieltä entistä vahvemmin. En kyllä ajatellu ruveta sen Kampin ostarin vakiokäyttäjäks. Käyn sielä korkeintaan sillon, ku haluan käydä Mangossa. Se Kampin Mango oli aika kivan näkönen. Melkeen samanlainen, ku Espanjassa tai Maltalla. Tuolla Aleksilla se Mango näyttää ihan kirpparilta tai varastomyymälältä. Se on ihan hirveen näkönen. Sielä käydessä tulee sellanen tunne, ettei halua koskea mihinkään eikä ainakaan laittaa mitään niistä räteistä päällensä.

Juu, no rupeen nyt sit tänään tekemään vaikka lapasia tai jotain. Tuo mun eilen ostama narsissi (tekisi niin kovasti mieli kirjoittaa narsismi...) on ruvennu nyt kukkimaan ja siihen on tullu uusia lehtiäkin. Laitanpa tähän nyt yhden kuvan siitä. =) Saatte vähän pääsiäs fiilistä päälle jo näin ajoissa. Sitten jos se rupee ihan oikeesti kunnolla kukkimaan, niin sitten uus kuva. =)

45787.jpg