Tänään käytiin vanhempien luona kyläilemässä. Ensin käytiin äiteellä. Käytiin syömässä kiinalaisessa, katseltiin kiinanmatkan kuvia, saatiin tuliaiset (sain muunmuassa hienon Pashmina huivin, silkkisen aamutakin ja laukkuja) ja jutektiin niitä näitä. Ihasteltiin äitillä hoidossa olevaa akvaariota. Se oli ihan kivan näkönen. Tosin jos se olis mun akvaario, niin olisin hankkinu sinne muitakin kaloja. Sielä on viisi tetraa. Nehän on ihan kivoja, mutta sitten sielä on noin kakskymmentä monnia. Nehän nyt on vaan sellasia mustiapohjaeläimiä. Onhan nekin kivoja, mutta että kakskymmentä (20!!!). Juu...äiti on harkinnu oman kalalaarin hankintaa sitten ku on joutunu luopumaan tuosta lainakapineesta. Siihen omaan kalasoppaansa se aikois hankkia muitakin kaloja...mä tosin oon aina välillä miettiny, että hankkisin akvaarion ja sinne norsukalan. Se se vasta on sulonen elukka. =) (Okei, mä tykkään norsuista noin muutenkin...ne on niin lutusia...) Tässä kuva sellaisesta elukasta. =)
norsukala.jpg

Sitten toinen mun suosikki fisu...se on selkäuimarikala...ja siitäkin löytyi kuva...oukhei, se on tossa kuvassa aika ruma, mutta aika veikee otus. Se meinaan nimensä mukasesti uiskentelee masu taivasta kohden.
selkauimari%20zebra.JPG

Tollanen kissatelkkari vois kyllä olla aika veikee. Ehkä sitten kun meillä on se kuuluisa omakotitalo tai iso rivitalon päätyhuoneisto...ehkä sitten.

Juu, sit takas asiaan. Käytiin sitten isänkin luona. Sielä sitten istuttiin ja juteltiin. Viahdettiin taas vähän kuulumisia ja muuta sellasta. Äiti soitti sitten sinne ja pyys vielä käymään, kun oli muistanu, ettei ollu aikasemmin muistanu antaa mukaan sitä sovitusnukkea josta oli aikasemmin puhetta. Luvattiin mennä ja mentiinkin sinne sitten illalla. Se on nyt tuola romuhuoneessa ohjekirjoineen. Siitä sitten varmaan myöhemmin kuvia. Ihan tyhjänä ja toivottavasti saan joskus sillä esitellä jotain valmiita töitäkin. =)