Tänään kyllästyin odottamaan sähköpostia siltä viljelypalstoista vastaavalta tyypiltä. Päätin sitten soittaa sille ja se sano, että niitä on vapaana ja se varaa mulle yhden. Sen myös pitäis lähettää mulle sähköpostilla palstan numero ja lasku. =) Nyt vaan odottelen, että se sais sen tehtyä. Ehkä joskus. Toivottavasti pian. =)

Oltiin tänään Myyn kanssa ostoksilla. Sain ostettua sukkia (tosi hohdokasta) ja alusvaatteet. Tarjoustaloon eksyttyämme muistin, että hei sielä kai ois siemeniä ja lankaa. Siemenet löydettyäni unohdin ne langat. Nooh, ehkä joskus sitten taas. Siemeniä kuitenkin ostin. Sai kolme pussia eurolla, joten ostin kuusi.

68058.jpg

Noista porkkanat, palsternakat ja kukkakaalit saa ens kuun alkupuolella käydä kylvämässä peltoon. =) Tarttee siis varmaan wappuviikonloppuna käydä vähän kaivelemassa ja kääntelemässä maata, jos sattuu oleen hyvä viikonloppu. Nuo kaalit ja parsakaalit pitäs kuulemma kylvää tän kuun puolella johonkin ruukkuihin. Ajattelin, että huomenna menisin käymään Kodin ykkös-anttilassa, kun sielä on kuulemma jotain puutarhajuttuja alessa. Tarttee samalla ostaa pari isoa sellasta pitkää kukkalaatikkoa, joihin noita voi sit kylvää paljon. Paprikat ajattelin muuetnkin pitää sisällä, kun ne tarttis sen kasvihuoneen, jota sielä ei käsittääkseni oo. Jos ne mahdolliset taimet tällä kertaa menestyis vähän paremmin, kun mun toissakesäset tomaatintaimet. Ne kuoli heti lehtien puhjettua. Sillon meille meinaan tuli kaks kisua, jotka söi ne lehdet pois... Nyt ajattelin majottaa ne laatikot makuuhuoneen ikkunalaudalle. Kisut ei pääse tekemään tuhojaan, kun se on niiltä kiellettyä aluetta, ja sielä on kuitenkin valosaa, muttei liian paahteista. Täällä olkkaron puoella olis varmaan liian paahteista ja kaksi suurta vaaratekijää. Voi, toivottavasti ne menestyis. =)