Tänään on taas yksi niistä päivistä, kun julkisen liikenteen kanssakäyttäjät ärsyttävät yli paljon. Ensinnäkin taas tänään aamulla bussiin mennessä oli paikalla porukkaa, joka ei ymmärtänyt, että bussin oven edessä ei ole pakko seistä, jos sinne bussiin ei ole menossa. Olis ihan kiva, jos porukka ymmärtäis mennä pois siitä sisäänmeno alueelta, jos eivät sinne bussiin aio mennä. Argghhh...ärsyttävää yrittää aamulla kierrellä ja väistellä näitä pösilöitä.

Paluumatkalla junassa oli sitten lehmä (se muija ärsytti muo ihan todella, teki mieli sanoa pahasti, kun kävi päälle, mutta siitä lisää). Menin kiltisti junan käytävälle seisomaan ja sieltä se jyräsi päälle. Meinasin jäädä penkkien väliin seisomaan ja valitsin puoleni, hieman nojailin penkkien välikköön ja eikö tämän akan pitänyt tunkea se sorkkansa juuri sille puolelle ja töniä muo. Sen käytävän toinen puoli oli ihan tyhjänä. No,päätin sitten vaihtaa puolta ja käännyin sille tyhjälle alueelle. Sitten vähän ajan päästä sen piti tunkea taas syliin ja töniä mut pois siltä välikköalueelta totaali tuettomalle alueelle. Siesoin siinä sitten muutaman sentin päässä seuraavasta siesoskelijasta ja arvaatte varnaan, että se akka päätti edelleen jatkaa tönimistä...tönäisin vähän takaisin ja siihen loppui se jatkuva töniminen, mutta muutaman seuraavan pysäkin välin se vielä töni koko ajan. Opettele käyttäytymään!!! Ens kerralla sanon sen...siis "v**ako siinä tönit". No juu, tämä taas näistä julkisen liikenteen riemuista...toivottavasti jatkossa porukka ottaa sielä taas vähän rauhallisemmin eikä töni ja osaa käyttäytyä pysäkilläkin...

Tänään töissä kuulin taas, että huomenna ne taas alkaa. Siis ne hullut päivät. Meillä ei siis oo pelkoa ennen kahtatoista töissä törmätä muihin ku miespuolisiin työntekijöihin. Niitäkin on pomon lisäks yks...että saan taas olla ihan rauhassa yssisseni töissä. Ihan hyvä niin. =) Täytyy katella tuo hullariesiteläpi, jos sielä olis jotain kivaa. Näytti olevan kivoja farkkuja halvalla, mutta en kyllä jaksais jonottaa sovituskoppiin, että taidan ostaa sitten hullareitten jälkeen jostain muualta kalliimmat farkut, jos nyt ei jotain muuta syytä tuu, miksi sinne menisin... =) Katsotaan. =)