Tänään avo vei mut sinne ruukkukurssille. Matkalla näin radan varressa kasvamassa ison kasan leskenlehtiä. Kevät on jo täällä. =) Aikasemmin, siis noin parikytetriä aikasemmin, näin kukko fasaanin. Ihanaa! En oo nähny kumpiakaan aikoihin. =)

Sitten olin sielä ruukkukurssilla. Tein omasta mielestäni toosi hienon neliölautasen, johon tein lehtikuvioita. Ja sitrten tein sellasen pyöreän vaasin, jonka reunat kaartu vähän ulos päin.. Joskus tulevaisuudessa ne vielä poltetaan ja sitten myöhemmin lasitetaan. Tulee kiivan värisiä. =) Mä voisin kyllä ruveta keraamikoks. Oli oikeeti tosi kivaa. =)Suosittelen kyllä kaikille. =)

Sitten ajeltiin tänne avon vanhempien luokse. Ihan hullua porukkaa matkalla. Yks yritti nokkakolaria satasen vauhdissa. Ja yks ajo ohi kahtasataa ja sen perässä tuli kaks autoo sataakaheksaakymppiä... Siis noin, ihan itse joutu arvioimaan...noin omaan nopeuteen ja taivaan rantaan katoamisen perusteella. Sitten ne vähän ajan päässä rupes hidastelemaan ja mentiin ohi. Jotain maahanmuuttajanuoria testaamassa kenen auto menee kovempaa ku toisten... No, perille päästiin turvallisesti. =)

Juu, yritin myös tänään selvittää sitä palstan numeroa. Pyysin sitä tekstiviestillä, ei vastausta. Yritin soittaa, ei vastata... Tekis mieli lähettää sähköpostia sen ryhmän vastaavalle moisesta vuokraustoiminnasta. Jos me ei oltas täällä, niin varmasti olisin halunnu sinne tänään ja huomenna kaivelemaan... Ihme toimintaa. Luulis, että yhen sähköpostin kirjottaminen ei vois kestää yli kolmee päivää...vai kuinka?