Nähtiin tänään sitten Myyn kanssa ja käytiin sielä Sinebrychoffin taidemuseolla. Ne grafiikanlehdet oli aika mielenkiintosia, etenkin kun sielä alko opastettu kierros (on sitten joka lauantai 14.00, jos jotakuta kiinnostaa). Se kierros on kyllä sellanen jonka avulla siitä saa aika paljon enemmän irti. Sieläkin oli vähän se sama vika mikä kaikissa muissakin taidemuseoissa on, eli teokset on esitelty tosi huonosti eikä niistä kerrota mitään muuta ku se vuosi millon se on tehty ja tekijä. Ihan kiinnostavaa se oli, mutta jotenkin siitä jäi kyllä vähän autio olo. Tuntu, että se opas ei ollu jotenkin kunnolla perehtyny niihin teoksiin tai jotain. Tuli sellanen oli, että se oli vähä ulkoa opeteltua ja kerronta ei ollu kovin elävää, kun esimerkiksi verta siihen Maya II näyttelyyn, jossa oltiin aikasemmin. Sitten sielä yläkerrassa piti olla pysyvä näyttely, mutta kuinka ollakaan, että sieltä oli osa suljettu. Etenkin oli suljettu se alue, jolla piti olla renessanssi ajan alankomaalaisten taiteilijoitten teoksia, niin ja jotain muutakin. Nuo renessanssiajan taiteilijoitten teokset vaan oli just se juttu, jonka takia sinne museoon olin halunnu mennä. Siksi olinkin tosi pettyny, kun se oli suljettu. Mutta kyllä se silti oli ihan suositeltava paikka. Kannattaa mennä sitten vasta, kun sinne yläkertaan on avattu Latvialaisten taiteilijoitten näyttely. Se avataan joskus parin viikon päästä. =)

Sitten käytiin pienellä kävelyllä sielä puistossa. Se on varmasti aikanaan ollu todella hieno ja upea paikka. Nyt sielä oli vaan ryyppääviä teinejä ja koiria pissattavia ihmisiä. Talon seinustalla oli jotain kukkaistutuksia, joista oli jo pieniä taimia pilkistämässä mullan päälle. Onko ne taimia? Ei ne kukan alut varmaan kyllä taimia oo, no niitä pieniä lehden alkuja kuitenkin. =) Sitten Myyn mies tuli hakemaan meitä ja siinä matkalla ajettiin Käpylässä liikenteen jakajan ohi. Sielä oli ihania krookuksia jo kukkimassa. Ne oli violetteja. Ihanaa, kun kevät kukat jo alkaa kukoistamaan. =) Arvaatte varmaan, että mä oon jo ihan kevät fiiliksissä. =) Toivottavasti pian tulee leskenlehtiäkin. =)

Niin, me suunniteltiin Myyn kanssa jo, että ruvetaa kiertämään enemmänkin noita Helsingin taidemuseoita ja muita. Aina katotaan se aika, jollon sielä on se opastettu kierros. =) Tekis mieli mennä käymään Design museon kirkkotaiteen näyttelyssä. Se ois tollanen valmiiks houkutteleva, jonka jo tiedän. Sitäpaitsi, jos sielä käy vaikka viikonloppuna, siis lauantaina, niin samalla voi mennä käymään viereisessä Menitan lankakaupassa. =)

Nyt poistun taas hetkeksi virtuaalimailmasta ja menen neulomaan tai tekemään äitienpäiväkortteja, saa nähdä kump vie voiton. =)