Tänään menin töitten jälkeen sinne salille. Oli tarkotus mennä kahelle aerobictunnille, mutta en mä pystyny. Meni jo ensimmäisen tunnin aikana hermo siihen ohjaajaan. Sykemittari huusi taas vaihteeks, että syke ylös ja ohjaaja teki kokoajan omiaan ja sekoili. En sitten jaksanu jäädä enää tunniks kattelemaan sitä. No, pääsinpähän ihan rauhassa lämpimään saunaan ja sitten vielä valosan aikaan seisoskelemaan bussipysäkille ja kattelemaan bussissa maisemia. Lunta oli kyllä vielä aika paljon metsissä ja etenkin kallioilla. Ne kallio on varmaan vielä sen verran kylmiä, että lumi sulaa sielä hiema myöhemmin. =)

Laitan nyt tähän väliin pienen kuvan iltapalastani. Siinä on vasemmalla puolella mung-papuja ja oikealla sinimailasia. =) Syön mä kyllä muutakin, älkää pelätkö, en aio kuihtua pois. =)
63374.jpg

Sain nyt myös hetki sitten tietää, että se päivä jolle Myyn kanssa oltiin suunniteltu parisuhderisteilyä on jo täynnä laivalla. Pahus, olis ollu kiva lähtä, mutta täytyy toivoa, että päästään sitten sillä yhdellä avolle tosi hyvin sopivalla viikolla. Mulle käy koska vaan, on onneks noita lomapäiviäkin tiedossa. =) Niin, ja sain myös tänään tietää, että saan ainakin yhen viikonlopun kesämökillä. =) Hyvä sekin.

Sitten avo oli tehny tänään tosi hyvää ruokaa. Kiitos siitä! =) Ja oon saanu muutaman kerroksen tehtyä Fifiäkin. Pitää huomenna töissä suunnitella ostoslistaa, että voidaan sit illalla käydä kaupassa. Tarttee taas rohmuta ruokaa oikeen urakalla. Ei viitti sit enää torstaina mennä sinne kauppaan jonottamaan. Ostetaan kerralla taas viikon ruoat. Mitähän kaikkea siä keksis? Ehdotuksia otetaan vastaan. =)

Pahus, tajusin just, etten ottanu valokuvia tekemistäni pääsiäiskorteista... Nyt jäi niitten kuvat päivittämättä tänne. Ei ne kyllä kovin ihmeellisiä ollu, mutta olis ne silti ollu kiva saada kuvatuiks. No, ehkä mä kylässä käydessä sitten salaa napsin kuvat korteistani. Eihän niitä ollu ku kolme ja nekin kaikki lähisukulaisille. =)