Ei ole vieläkään tullut sähköpostilla sitä vahvistusta palstasta. Haluaisin tietää sen palstan numeron, että pääsis noin lähemmin tutustumaan ja kattelemaan, että millasessa kunnossa se mahtaa olla. Kuinkahan paljon sielä on sitä työtä, että meneekö siihen koko wappu. Tosin niinhän mä oon suunnitellu. En nyt kyllä vielä wappuviikonloppuna varmasti mitään sinne kylvä, mutta ehkä sitten jo äitienpoäiväviikonloppuna...

Tänään kuitenkin käytiin taas shoppailemassa. Ei ostettu niitä puutarhavälineitä, kun ne avon mielestä oli niin kalliita, ja olihan ne. Mennään sitten myöhemmin, siis ens viikolla, käymään vaikka Biltemassa tai Hongkonissa (miten se kirjotetaan?). Niistä varmaan sais paljo halvempia ja ihan yhtä hyviä puutarhavempaimia. Ja jostain sitä multaakin varmaan tarttee käydä ostamassa. K-raudassa tais olla ihan kiva tarjous. =) Mutta tässä kuvä päivän siemenistä. =)

68670.jpg

Niin, ostin mä myös isoja parvekelaareja, joihin kylvin ne esikylvettävät siemenet. Ne asuu nyt meijän makuuhuoneen ikkunalla. Näin:

68674.jpg