Olin taas pitkästä aikaa käymässä HESYllä. Oli aika ihania kisuja taas. Yksikin iso kisu, jolla oli piitkä karva oli aivan ihanan kiltisti kammattavana ja sainkin muutaman ison takun pois. Ihanaa, kun kerrankin kisu on kiltisti kammattavana. Meijän Lassi aina vaan rimppaa ja juoksee pois, jos sitä yrittää kammata. Tämä kiltti kisu, joka voisi opettaa Lassille vähän tapoja, oli ihan kiltisti ja vähän kehräsikin. =)

Tänään ja eilen valmistuivat tällä viikolla idätykseen laitetut mung-pavut ja sinimailaset. Ihanaa, kun saa taas tuoretta ruokaa. Ihania vihreitä rehuja. =)

Eilen pohdin sen neuletakin purkamista. Matamin kannustuksesta päätin sitten jatkaa. Nyt on ensimmäinen hiha jo valmiina ja toistakin aloitin. TOisen hihan kanssa vaan pääs käymään pienen pieni vahinko ja siinä on muutama silmukka liian vähän. Joskus väsyneenä käy näitä tyhmiä laskuvorheitä. No, en mä onneksi kovin montaa senttiä ollu ehtiny neulomaan ennen tuon virheen huomaamista. Tänään nyt sitten alotan sen taas alusta. =) En luovuta enää tuon takin kanssa. Se kyllä saa nyt valmistua ja toivottavasti saan sen muokattua istuvaksi ja hyvännäköiseksi.

Huomenna meen sitten töitten jälkeen käymään vaikka Anttilassa. Ostan Nallea sauna-sukkiin ja huiviin ja lisäksi noihin sopivat puikot. Kivaa päästä taas alottelemaan jotain uuttakin. =)