Tänään olin töissä röyhkeä. Ilmoitin puol viis, että nyt tämä tyttö lähtee. Meillä on siis se opetuskurssi. Pomo saa lisät, mutta ei oo opettanu. Tänään aattelin, että mä en todellakaan jää sinne ylitöihin seiskaan asti vahtaamaan oppilaita. Tulin siis kotiin. =) Ja ihanaa olla kotona, on vähän saanu rentoutuakin. Sain valmiiksi rosa-huivin. Vaan sellasen pienen kesähuivin. Laitan sen yöksi pingottumaan ja huomenna ehkä mahdollisesti tulee kuva. Varma ei voi olla, kun pitää mennä työkaverin läksiäisiin. Mennään syömään ja pöytä on varattu vasta seiskaksi. Käyn sielä syömässä ja sitten tulen kotiin. Perjantaina olis sitten epäviralliset läksiäiset. Luulen, että vaan käväsen sielä, koska muö väsyttää nytkin niin paljon, että on ehkä parempi perjantaina tulla mahdollisimman aikasin kotiin nukkumaan. Viimeistään ennen ysiä...vähän oon kyllä tylsä, mutta ei nyt jaksa, kun oli niin rankka alkuviiko. Yhteensä kahtena ekana päivänä 6½ tuntia ylitöitä...juupa juu. =)

Tänään tein myös äitienpäiväkortteja. Tässä omalle äidille ja mummolle tekemäni kortit. Katsotaan, jos vielä jaksan väkertää avon äidille ja mummolle. Nyo on siis ihan tuollasia perinteisiä 3D kortteja.

80332.jpg

Kuva on vähän sumea, johtuu osittain siitä, että kamera parasta on patterit lopussa. Vasemmalla mummolle menevä kortti ja oikean puoleinen on menossa äidille. =)