Jotta nyt jatkettaisiin jatkokertomusta läksiäisistä, niin tänään töitten jälkeen vietettiin sitten niitä epävirallisia läksiäisiä. Ennen sitä olin tietenkin töissä. Sielä oli viimeinen kurssipäivä. Oli tosi kiva kuulla, kun oppilaat kehuivat, että kurssi oli ollut antoisa, että olivat saaneet siitä paljon isti. Tietty vielä kivempaa oli kuulla, kun oppilaat kehuivat, että olen ollut tosi hyvä ohjaaja ja todella kärsivällinen. =) No, olinhan minä. Hoidin käytännössä koko opettamisen, vaikka pomo siitä liksat kerää. Niin, ja työkaveritkin sitten kehuivat tosi paljon tuota kurssilla osoittamaani osaamista ja kärsivällisyyttä ja opettajan taitoja. =) Kannustaa vielä lisää hakemaan sinne käsityönopettajaksi. =)

Niin, sitten töitten jälkeen lähin käymään lankakaupassa.Ostin neljä kerää lankaa. Kolme kappaletta Palmaa, josta olisi tarkoitus neuloa toppi ja yhden kerän halpaa sukkalankaa. Kaikki olivat euron kappaleelta, eli ei paha. Nyt kun olen ymmärtänyt tämän langan ostamisenvän tavan, niin kyllähän tämä tästä. Kannattaa siis ostaa, kun halvalla saa. =) Tässä on tietty se vaara, että sitä lankaa sitten kerääntyy nurkkiin... Mutta toisaalta, euron kerät nurkissa ovat vähemmän harmittavia kuin vitosen tai kalliimmatkin kerät... Voisin noista ostoksista laittaa kuvat huomenna.

Lankaostosten jälkeen mentiin läksittävän henkilön kanssa ruokakauppaan ja ostettiin kaikki tarpeellinen läksiäisiin. Sitten pääsin tutustumaan hänen uuteen kotiinsa. Todella kiva näköinen paikka. =) Ei kuulemma vielä näytä siltä miltä pitäisi, kun ei ole vielä uusia huonekalujakaan. Kivaa sielä oli, syötiin ahkerasti, tai ainakin minä söin. =) Ja nyt tästä seurasi se, että masu turposi ilmapalloksi. Vieläkään ei ole löytynyt mitään yhtenäistä tekijää...ehkä jsokus... Nyt voisi kohta mennä nukkumaan, taidan nukkua koko huomisen päivän, kun on tuo opettaminen 10h/päivä ollut rankkaa ja siihen päälle tämä läksiäiminen. =) (Uusia sanoja pitää aina kehittää...)

Ai niin juu, avo käski mainostamaan tekmäänsä ohjelmaa. Varoitus, tämä on mainos, mutta tuote on ilmainen. =)

Siispä, se löytyy täältä. Se oli päivän Mikrobitin ohjelmana. Se on se keittokirja, jota avo on miulle vääntänyt, sieltä siis lataamaan koneelle keittokirjaa ja jättämään käyttäjäkommentteja. =)