Tänään on ollut hyvä päivä. =) Pääsin lähtemään töistä kohtuu aikaisin ja lähdin keskustaan hieman ostostelemaan. Kävin hakemassa vielä yhden kerän sitä Novitan Palmaa, kun ei viitti ottaa riskiä, että lanka sitten loppuisi kesken topin teko vaiheessa. Samalla mukaan tarttui Novitan Sardiniaa. Ai miksi? Koska se maksoi 1€/kerä. Ja kerä oli 100 g. Mitäkö siitä teen? En mää vaan tiiä. Onko ehdotuksia? Lankaa olisi kulutettavaksi 400 g. Kaupassa ajattelin, että kyllä kai netissä jotain ohjeita tuollekin langalle on. Ei näkynyt ainakaan pikahaulla, mutta jos joku tietää niin kertokaa mullekin. Samalla tarttui mukaan pyöröAddit.

84793.jpg

Seuraavaksi menin käymään kosmetologikaupassa. Olin eilen soittanut ja kysellyt nassun pesuaineen ja kasvoveden hintaa. Ne ei ollu pahoja, mutta sitten se sarjaan kuuluva kosteusvoide. Ihan käsittämätöntä 70€/50ml. Ei pysty ymmärtämään...

Sen jälkeen ilahdutin itseäni ostamalla töihin leipälautasen ja mukin. Tuota leipälautasta olen nyt jokusen päivän kaipaillut, kun olen ruvennut syömään töissäkin leipää. Tämä muutos siitä, että vein töihin leivänpaahtimen. Meidän vanhan paahtimen. Se toimii edelleen hyvin ja on melko modernikin vrustelultaan, sen väritys vaan ei ole kaikista esteettisin. Paahdin on vaaleansinistä muovia ja siinä on kolme oranssia nappulaa (paahtonappi, paahdon voimakkuuden säädin ja paahdon keskeytys). Todella tyylikäs, mutta maksoi aikanaan euron Elloksen tilaajalahjana. =)

84795.jpg

Tänään oon myös ollu ahkera. Sain vihdoinkin istutettua sen tiputetun peikonlehden uuteen ruukkuun. Toivottavasti se tuosta vielä tokenee. Näyttää nyt todella ryytyneeltä, kun pussissa taisi olla melko kuivaa ja täällä kuumaa...Samalla istutin myös viikonloppuna ostetun uuden saint paulian. Valitettavasti mun kaalin- ja parsakaalintaimet on kuollu. Heittäny henkensä ihan totaalisesti. Mekuuhuoneessa oli niille ihan liian kuuma, eivät viihtyneet. Mutta tuo lämpö näyttää sopiavn paprikoille, jotka on aina kuollu varmaan kasvihuoneolosuhteiden puutteessa. Viikonloppuna pitäs ostaa lisää multaa, että voisin levittää paprikat isommalle alueelle parvekeruukkuun ja samalla voisin koulia purjot toisiin ruukkuihin. Sellasiin, joissa ne olis helppo viedä pellolle.

Äsken sain myös tietää, että päästään isän työpaikan kesäretkelle Lintsille. Saadaan taas ajella vuoristoradassa hulluna ja lentää taivaalle. Ne taitaakin olla ne laitteet mihin mä suostun menemään, kun ne ei pyöri. Täytyy kyllä testata se uusi maailmanpyörä. =) Kokealla on hyvä, pyöriminen on paha. =) Samalla meille aikasemmin lupailtu mökkiviikonloppu luvattiin meille varmasti. =) Jesh, päästään ihan kahestaan mökille, saunomaan, uimaan ja grillaamaan. Tunnelmallista lämmittää puilla ja käydä huusissa. =)