Tänään oli töissä tosi kiireinen päivä ja oli ihanaa lähtä töitten jälkeen hetkeksi keskustaan shoppailemaan ja rentoutumaan ennen kasvohoitoa. Ensin menin käymään lankakaupassa ja ostin neljä kerää lankaa uutta kesätoppia varten. Sitten siirryin keskustaan vaatekauppoihin ja ostin yhden topin. Sovitin myös yksiä kenkiä. Ne olis ollu melkosen halvat ja kivan näköset, mutta en ollu ihan varma haluanko ne. Ne saatto olla sellaset, että saattaisivat hangata. Mutta toisaalta, ne vois olla hankaamatta... Ehkä pitää käydä vielä uudestaan kattomassa. Sitten matkalla kasvohoitoon päätin poiketa kangaskaupassa. Ostin kangasta uuteen kesäkassiin. Pitäisi kyllä ostaa uusi kiva käsilaukku. Nyt on meinaan tilanne menny sillä saralla mun kohalla tosi huonoks. Tänään tajusin, että naisellisuus on päässy katoamaan jonnekkin kaukaisuuteen. Tänne heti uusi käsilaukku ja korkkarit. Tartten niitä ja kovasti!!!

Juu, sitten menin sinne kasvohoitoon. Se oli tosi retouttavaa. Ihanaa ja tooodella rentouttavaa. Voisin vaikka mennä heti uudestaan. Onneksi parin viikon päästä pääsenkin uudestaan. Se intialainen hieronta on varmasti vielä rentouttavampi. Sitä odotan nyt todella innoissani ja haltioissani. Sain myös muutaman tuotenäytteen. Nyt täytyy pitää muutaman päivän ekstrahuolellinen kasvojen hoito kausi. =) Voi, haluaisin mennä käymään jalkahoidossa. Pitääkin kattoa mitä sellanen maksais. Siitä voisin olla valmis maksamaan vaikka vähän enemmänkin, on mun jalat sen verran kauheessa kunnossa.

Sitten tulin ulos sieltä hoitolasta. Ehdin ottamaan pari askelta ja silmistä rupesi vuotamaan ihan hirveesti vettä, vaikkei mulla helposti vuodakkaan. Nostin katseen ylös ja sielä se oli. Iso savupilvi nousi rautatieaseman lähellä. Piti ruveta soittelemaan avolle ja kavereille, että ties mitä tapahtu. Ja piti tarkistaa, että sinne rautatieasemalle pääsee. Avo ja Myy ei vastannu, niin soitin työkaverille. Se oli katsomassa makasiinien paloa. Sieltähän se savu nousi. Kun pääsin lähemmäs rautatieasemaa, niin kaikki paikat oli ihan täynnä ihmisiä. Pelkästään Kiasman ja Postitalon välissä oli varmaan yli sata ihmistä. Eduskuntatalon portaat oli täynnä ihmisiä ja Kaisaniemen puistossakin oli vielä kymmeniä ihmisiä kattelemassa. En viittiny itte jäädä kattelemaan lieskoja (näin ne kuitenkin ohi kävellessäni), kun savun haju sielä aseman lähellä oli aika voimakas ja ei ne palokaasut varmaan ihan hirveen terveellisiä olis ollu. Siispä ei muuta informoitavaa sieltä.