Olidi kyllä kivaa viettää kissan elämää. Mennä viipeltäisi mielensä mukaan, vähän söisi (ja ruokahan tulee nenän eteen ihan itsestää) ja sitten rojahtaisi nukkumaan juuri siihen missä sillä hetkellä tuntuisi väsyttävän. Näin ainakin tekee meidän Nassi. Tähän tapaan.

86914.jpg

Tuosta sitä ei äsken saanut liikahtamaan. Korva vähän heilahti (noin kaksi milliä) kun sitä huuteli. Ihan rauhassa se siinä möllöttää mun aamutossujen vieressä. Etutassut kisun vasemalla puolella ja takatassut oikealla ja turkki taas niin kovin ränsistyneen näköisenä. =) Mitä kissan elämää! =)

Tänään tuon museon jälkeen ilta on mennyt neuloessa. Olen tehnyt tuota keskeneräisissä olevaa neuletakkia. Siitä on kesken enää toinen hiha, jota olen tehnyt tänään noin 10 cm ja se onkin jo reippaasti yli puolessa välissä. =) Valitettavasti täytyy varmaan purkaa etukappaleita hieman ja aloittaa kaula-aukon kavennukset hieman myöhemmin, mutta onneksi se ei ole kovin iso homma. =) Tekisi mieli tänään vielä aloittaa tekemään noita saunasukkia, kun olisihan se kiva, jos tekeillä olisi hieman vaihteluakin. tuo neuletakkikun on enää ihan tavallista tylsää sileää neuletta. Ja tänään on kuitenkin vielä monta tuntia aikaa tehdä neuleita, kun tarttee niitä eukkareita kattoa. Niin, ja se saviastia neulelangoille toimii loistavasti. Langat pyörii sielä hyvin, eikä tuu ylimääräisiä karvoja. =) Nyt se saviastia on löytänyt oman kodin tuosta sohvan vierestä mun puolelta. =) Langat on kyllä pakko nostaa poissa olon ajaks pois astiasta, ettei niillä rupea asiattomat kissan elämää viettävät kollit leikkimään. =)