Niin, eilen kävin töitten jälkeen ostamassa kaksi gerberaa kotiin. Ihanan kirkkaan keltaisia. Loistavat oikein kesäisyydellään ja tuova mieleen pienet auringonkukat. Aivan ihania ja piristävät kovasti näinkin synkkää, ankeaa ja sateista päivää. On tässä sateessa tietty se hyvä puoli, ettei tartte mennä pellolle kantamaan vettä. =)

Perjantaina tilasin Jari Mäeltä Kool-Aid värejä. Olin nähnyt niitä jo todella monissa blogeissa ja halusin siksi kokeilla niitä itsekin. Olis se kivaa, jos noilla sais värjättyä jotain omasta mielestä kivan värisiä lankoja, kun melko usein tuntuu kaupassa siltä, että tuo on kivan värinen, muttei juuri sitä mitä tahtoisin... Täytyy kyllä sanoa, että kun tilasin torstaina ja lähetin faksilla kuitin maksusta myöhään perjantai-iltapäivänä, niin melkoisen nopea toimitus, kun tavara oli perillä tänään. Tyytyväinen olen siis toimitukseen. =) Nyt kun avo on illalla myöhään töissä, niin mulla on oma rauha testailla värjäilyä illalla. =)

Niin, sitten yritin ottaa kuvaa kukista ja väreistä, niin nuo kissat tunkeutu taas siihen viereen kiehnaamaan. Ja sitten kuva lopputuotoksesta. Huomioikaa taas Lassin intensiivinen tuijotus, ehkä se näki jotain mielenkiintosta... =)

88768.jpg