Siis ne kaikkien odottamat saviruukut ja astiat. Tänään hain ne kotiin. =) Pitää tehdä niille tilaa tuonne kirjahyllyyn. =)

Tässä ensin tämmöinen kokonaisvaltainen kuva, jossa esitellään kaikki työt, myös se lehtilautanen joka kotiutui jo aikaisemmin.

84041.jpg

Eikä katsella sinne pöydä ympärystään...no juu, tuolilla on vielä ruukkujen hakemisessa suojana olleet pyyhkeet ja lattialla kissojen nukkumapaikka. =)

Sitten otetaan lähikuva tuosta isosta kulhosta. Se kutistu aika paljon ja savikin rupes loppumaan kesken, ettei siitä tullut sitten niin iso, ettei kissat sinne pääsis. Ei siis voi säilyttää lankoja ainakaan koko aikaa, mutta ainakin neuloessa ne langat voi pitää sielä. =) Parempi astiassa, ku karvasena sohvalla. =)

84050.jpg

Sitten seuraavaksi tuo punainen ruukku. Siitä tuli tällainen. =) Se on aika hauska. Siinä on tuo saven värinen kolmio, ja sitten tuossa punaisessa osassa on tuollaisia hieman metallin sävyisiä raitoja. =)

84051.jpg

Sitten tuollainen yleiskuva noista kaikista puikkojutuista. Sielä on siis puikkotelineitä ja yksi rasia pyöröpyikoille. Noista kukista, siis kalloista, piti tulla vihreävartisia valkoisia kukkia, joissa on keltainen keskus...juups, lasitteet teki taas pienen kepposen uunissa, mutta on nuo kivat nuinkin. Etenkin kun nyt sitten on koko kukka saman näkönene, vaikka lasitteen väri onkin ollu erilainen.

84052.jpg

Tässä sitten lähikuva tuosta rasiasta. Sen kansi todellakin lähtee irti ja se on reunoistaan tuollainen mutkainen.

84053.jpg

Ja sitten vielä kuva noista puikkoputkista, joissa tietenkin on myös kallat. Eli siinä on pitkä putki neulepuikoille ja lyhyet sukkapuikoille ja virkkuukoukuille. Onhan mulla niitä jo kaksi...

84055.jpg

Tässä ne nyt olivat. Kaikki kevään kurssin tuotokset. Nyt tuli hirmuinen himo päästä vaivaamaan lisää savea. Pitäisi päästä tekemään kissoille ruokalautasia, siis sellaisia joissa olisi vähä korkeammat reunat, ettei ruoat olisi aina lattialla. Ja hienoja juomakuppeja, joissa olisi myös tarpeeksi vetoisuutta, ettei juoma pääse kesälläkään loppumaan, jos ollaan yötä pois kotoa. =)