Tänään mentiin Myyn ja avojen kanssa käymään Tekniikan museossa. Myyn avo on aina ehdotellut, että mentäisiin käymään sielä ja ajateltiin nyt sitten, että mennään, pääsevät pojat välillä heille sopivampaan museoon. =) Sielä sitten oli esillä kaiken näköisiä teknisiä enemmän tai vähemmän kiinnostavia vempeleitä. Omaan ammattiinkin liittyviä vemeitä löytyi jonkun verran, sellaisia todella vanhoja ja antiikkisia. =) Museon plussaksi täytyy ehdottomasti sanoa, että sielä sai koskea laitteisiin ja testailla erilaisia välineitä. Meillä taisi mennä aika pitkä aika vanhanaikaisilla puhelimilla (niillä missä sitä numerokekkoa pyöritettiin) soitellessa. =)

Museon vaihtuva mikätin-näyttely oli aika hauska. Sielä meillä meni reippaasti yli tunti, kun ihmeteltiin, että mikä tuokin verme on. Onneksi otettiin tolpasta lista ja sen avulla sitten mikättimien käyttötarkoitukset selvisivät. Yksi suosikeista oli kyllä hammasharja, jolla saa harjata samaan aikaan hamapaiden ulko ja sisäpinnan. On kuulemma olemassa myös sellainen harja, jolla voi samalla kertaa harjata ylä- ja alapurupinnan. Vänkää. =)

Sitten museoitumisen jälkeen mentiin käymään Chicosissa syömässä. Ruoka oli hyvää ja aikaa kului kivasti siinä rupatellessa. =) Mennään varmaan kesällä porukalla käymään mökillä jonain viikonloppuna. =)