Juu, menin tänään töihin ennen kasia ja pääsin pois vasta joskus puol seiskan aikoihin. Tänään alko kurssi, siis sellanen jolla ohjaan. Koko päivän ollu jalkeilla ja juossu paikasta toiseen ja selittäny ja selittäny ja selittäny. Nyt sit avo vinkuu koko ajan, että mun pitäs laittaa ruokaa, pestä pyykkiä ja siivota ja ties mitä. En oo tekemässä. Jos sitä kiinnostaa saada jotain noista tehtyä, niin saa tehdä itse... Kisutkin on auttanu meitä sotkemisessa. Taas... Koskakohan ne oppis sisäsiisteiks. Siis ei pissitä eteiseen, ei tiputella kukkia ja niin edelleen. Jossain eteisessä on pissaa, en ole vielä löytänyt (mutta en ole kovin aktiivisesti etsiä, väsyttää), mutta haistan. Ja sitten oli tänään tiputettu taas vähän kukkia.

78923.jpg

Ensin on tiputettu tuo hyllyn päällä ollu traakki (tuo pieni violetissa ruukussa) ja sitten on tullut kiire pois kaijuttimen päältä. Siinä kiireessä on sitten kaiuttimen päällä ollu peikonlehti tullu alas ja ruukku on palasina. Pakko mennä sitten lähiaikoina johonkin kukka-/ruukkukauppaan ja ostaa uusi. Ihan kiva kyllä päästä valkkaamaan uutta kivaa ruukkua. =)

Äsken avo huuteli kaivamaan lasinsirua sen isovarpaasta. Lasi löytyi ja kissat sai rautapitosta verta. Avon varpaasta oli jo vuotanu pieni lammikko lattialle ja kisut huomas sen, arvaahan sen, että petoeläin haluaa verta...nam nam...