Ensin siitä, kun eilen oltiin viettämässä äitienpäivää. Äiti oli kerrankin tehnyt itte kakkua eikä turvautunut kaupan pakastealtaan sisältöön ja kakku olikin sitten todella hyvää. =) Nami, vieläkin sitä muistelen. Ja ihme kyllä, nuo ulkomaiset mansikatkin maistuu nykyään jo ihan hyville. =)

Samalla sain kummitätin lahjoittamia lankoja. Nyt niitä lankoja tulee, kun oon niitä ostellutkin. =) Mutta kivaahan se on kun lankoja tulee. =) Mieluummin isohko varasto, ku ei varastoa ollenkaan. =)

83400.jpg

Noista vois vaikka tehdä kesähuivia ja jotain lasten vaatteita tai tai tai. =) Ideoita kyllä tulee. =)

Nuo kukkien siemenet sain äitiltä. Oli kuulemma voittanut jossain. Nuo on kyllä tosi kivan näköisiä kukkia, että pitää nyt laittaa ne sinne pellon reunalle, etenkin kun sitä tilaa sielä riittää. Lisäksi ajattelin laittaa sinne tuolta jääkaapista muutamat perunat, kun ovat jo itäneet niin pitkälle. Siinä sivussahan ne menevät ja jos jotain tulee niin se on vaan plussaa. =)

Tänäänkin meni töissä taas ylitöiksi, mutta huomenna lähden kyllä ajoissa. Ja lähden hakemaan ne mun ruukut kotiin. Toivottavasti ne on onnistuneita...jännittää... =)

Tänään tein muuten todella hyvää ruokaa. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. =) Ohje on kahdelle, mutta helpostihan sitä saa laajennettua useammalle. =)