Ihan hirmuien väsytys, onneksi alkoi neljän päivän loma. Ja tänäänkin pääsin lähtemään töistä jo puol kolmen aikoihin. =) Mistäs sitä alottais...noh, ensin tämä eilen Kool-Aidilla (lemon) värjätty luonnonvalkoinen Retu sukkalanka. Siitä tuli aika kivan värinen. Aika raikas ja pirteä. Se sinisellä värjätty nalle ei ollu vielä ihan kuiva, oli paljon paksumpana kasana ja meijän kylppärissä oli niin kosteeta. Ehkä se vielä tänään kuivuu.

89418.jpg

Sitten kävin aamulla vaa'alla. Oon nyt viikon ajan syöny töissä kaurapuuroa (yöks...) ja mehukeittoa. Mehukeitto on tosin vielä ollu sellasta sokerillista, ens viikolla avaan sellasen sokerittoman paketin, sellasen jossa on kaloreita noin nolla. Tällä viikolla oon vielä juonu limua, tai siis eilen vielä, sillon se loppu. Toivottavasti huomenna ei tuu vierotusoireita kofeiinista, kun pitäs mennä HESYlle... Niin, tuo ruokailun keventäminen töissä ja tällä viikolla kevyemmin syöminen kotona (en oo tehny ruokaa, ku yhen pienen annoksen eli ei oo voinu vetää kauheeta mättöä, kuten sillon jos avo syö kotona ja tehään kunnons tasi ruokaa) on kannattanu. Aamulla vaa'alla käydessä huomasin, että oli kadonnu kilo viime viikosta. Nyt on kolme jäljellä. Maha on pienentyny ja se orastava lisäleuake on hävinny, nyt kun vielä sais nuo pari kiloa pois olis sitten kunnon bikinikunto kesäks. =) Ja kyllä kai sitä vähän kiinteytyykin, jos käy pellolla kantamassa vettä. Kerran tein sen tällä viikolla, mutta nyt on luonto pitäny huolen kastelusta mun puolesta. Ehkä se väsymys johtuu tosta kofeiinittomuudesta tai jostain...mahakin on menny sekasin uudesta ruokavaliosta...pahus..

Nyt oon suunnitellu alottavani tekemään kortteja, tai alottaisin sukat tosta uudestakeltasesta kangasta tai sit voisin alottaa saunasukat tai sit alottaa topin tai jatkaa tota neulepaitaa tai tai tai...apuva...haluisin tehä niin montaa asiaa, mutta ei jaksais mitään. Entä jos vaan nukkuisin sohvalla ja juoksisin vessassa. Yritin alottaa lukemaan Tolkienin Silmarillionia, ei taida tulla mitään...no, yritän kuitenkin...