Tänään vietettiin aikaa kaverin synttäreillä. Oli kiva välillä nähdä kummipoikiakin ja hauskaa oli myös nähdä kaverin sukuun syntynyt uusi tulokas. =) Aloitetaanpas tämä postaus esittelemällä kaverille tekemäni kortti. Se on tehty tuolla jo vähän tavaksi muodostuneella 3D tekniikalla. Tuo ihan oikeasti näytti kolmiulotteiselta, kun auringon paistaessa varjot lankesivat kuvasta kortille. =)

101348.jpg

Sitten lupasin tehdä kakun, mutta miun kakkuvuoka on ehkä maksimissaan 10:lle hengelle ja paikalle olikin sitten tulossa paljon enemmän porukkaa, joten ei sitä kakkua voinut tehdä. Tein sitten unelmatortun.

101349.jpg

Voihan räkä, se kuva pellillisestä unelmatorttua ei siirtynytkään, mutta tässä nyt edellisestä satsista otettu kuva. Tähän postaukseen oli myös tarkoituksena liittää kuva viime keväänä tekemästäni hameesta, jota käytin tänään juhlissa, mutta eipä sekään kuva siirtynyt ja olin jo niin tarmokas, että formatoin kameran muistikortin...siispä ei sitäkään kuvaa tule...

Hmm...mitäs muuta. Patit nassussa ovat vain pahentuneet tänään, mutta pari tuntia sitten laitoin laventeliöljyä ja nyt ne ei enää kutise... =) Kädessä olevaan paukamaankin laitoin ja se ei enää punoitakaan paljon. =) Butterfly-toppi on edistynyt ihan kivasti, se varmaan valmistuu ens viikon aikana. Tai ainakin se neulontaosuus, saa sitten nähdä koska on aikaa pingottaa se. =)

Niin, paitsi eilen huomasin, että mun butterflyssä on solmu keskellä lankaa. Se näytti kerällä tältä:

101366.jpg

Ja sittenän se illan aikana pääsi lähestymään työtäkin:

101372.jpg

Eihän tuossa nyt noin muuten välttämättä mitään, mutta vähempikin ärsyttää, kun tulee ylimääräisiä langanpäitä pääteltäväksi. Pakkohan tuo solmu oli leikata pois... Mutta mitä solmuista, kun ens viikolle on luvattu hellettä. =)