Ensin tuossa aamulla käytiin Lintsillä. Päästiin kolmeksi tunniksi ilmaseksi kaikkiin laitteisiin pyörimään. Tai no ei pyörimään, koska siitä tulee vaan pahaolo, joten siis menemään lujaa ylös ja alas. =) Käytiin vuoristoradassa (3 kertaa), törmäilyautoissa, raketissa, pikajunassa, näköalajunassa ja rinkelissä (siis siinä uudessa maailmanpyörässä). Hauskaa oli, etenkin kun kahdella ekalla kerralla vuoristoradan kuski kiihdytteli aika kovaa. Viimenen kuski jarrutteli hirveesti, mutta sitten kerran teki jonkun kiihdytys-jarrutuksen niin, että meinasin lentää kaiteen yli. Hauskaa oli ja sain hattaran. =)

Sitten lähettiin ratikalla keskustaan ja nähtiin Myy ja hänen avonsa. Mentiin käymään Mannerheimin kotimuseossa. Sielä oli tänään ilmanen sisäänpääsy ja opastettuja kierroksia. Just kun päästiin sisälle, niin oli alkanu suomenkielinen kierros. Sinne siis äkkiä mukaan. Edellisellä kerralla sielä ollessani oli kyllä paljon parempi opas. Se edellinen oli paljon eläytyvämpi ja kertoili tarinoita. Tämä tämän kertanen pajatti jotain ulkoa opeteltua litaniaa vuosiluvuista, mutta kai sielä jotain uutta oppi. Ja porukan muille, jotka sielä ei ollu käyny, niin tuli paljon uutta. Lisäksi sielä oli sitten kierroksen lopussa kahvi ja pulla tarjoilu, kun tänään oli Mannerheimin synttärit. =)

Seuraavaksi kohteena oli tietenkin ruokapaikan metsästys. Ei meinannu millään löytyä kaikkia miellyttävää. Ensin kateltiin meksikolaisia, mutta kaikki ei halunnu tulista. Sitten meinattiin mennä pastalle, mutta WTC-talossa haisi pissa, ei sielä voinu syödä. Sitten mentiin kattelemaan La Familiaa, mutta sielä ei ollu mitään syötäväksi kelpaavaa (siis kun kaksi ei syö sikaa tai nautaa). Ruokalistalla ei oikeesti ollu juuri mitään muuta ku sikaa ja nautaa pihveinä ja jotain pizzoja, joissa oli myöskin vaan sikaa ja nautaa ja yks lohi. Olis nyt luullu, että italialaisessa ravintolassa olis pastaa, mutta ei. Tai sitten risottoa, mutta ei sitäkään. Vaan niitä pihvejä... Lopulta sitten mentiin Rossoon. Ne oli muuttanu sitä savulohipastaa, ei ollu enää niin hyvää ku ennen ja Myyn avon pihvi oli raaka, vaikka sen piti olla medium. Sai sitten uuden tilalle, mutta sitäkin jouduttiin odottelemaan aika kauan... Ei sitten viittitty jäädä sinne odottelemaan vielä jälkkäreitä, ni mentiin sitten valion jätskikiskalle ostamaan jätskiä, ku ulkonakin oli kiva ilma. =)

Päivä oli oikeen onnistunu noin kaikin puolin, ehkä ens kerralla hommat sitten vaan hoituu helpommin. =)