Tänään aamulla tein suunnitelman mukaisesti synttärikortin serkulleni. Poika täyttää 8 vuotta. Harmittaa kun ei ole oikein tullut ostettua mitään tarvikkeita isommille pojille sopiviin kortteihin, mutta siitä nyt tuli sitten kuitenkin tälläinen:

104618.jpg

Seuraavaksi tuota korttia sitten lähdettiin kiikuttamaan postiin ja samalla hain sieltä postimyyntilakanan, joka oli jäänyt edellisestä paketista. Samalla päätin ostaa lisää postimerkkejä varastoon, kun kehtaavat taas postissa nostaa merkkien hintaa heinäkuussa. Eihän se korotus nyt mikään ihan hirmuinen ole 0,65 €:sta 0,70 €:n, muttakun ei sillä saa mitään lisää vastineeksi rahoilleen. Suomessa muutenkin on mielestäni aika kalliit postimaksut muuhun eurooppaan verrattuna ja naurettavinta on se, että jos haluan lähettää kortin naapurikaupunkiin maksan siitä enemmän, kuin jos lähettäisin kortin Norjaan. Selvittämättömiä ovat postin tiet...tai jotain...

Seuraava kohde oli kirjasto, sen ovet olivat ja pysyivät kiinni. Oli lapun mukaan suljettu suursiivouksen takia. Missä ne siivoojat sitten olivat, kun en minä ainakaan ketään nähnyt... En siis nyt tänään lainannut kirjoja kirjaston kesälomaa-ajatellen. Harkitsen vielä lähikaupunginosan isompaan kirjastoon pyöräilemistä. Saisi varmaan enemmän kirjoja, mutta jaksaako sitä sitten lähteä? Illalla pitäisi kuitenkin vielä mennä kauppaan, laittaa ruokaa, kastella kasvimaata ja niin edelleen. Olen kuitenkin pessyt pyykkiä ja astioita, molmepia koneella. =D Raskasta tämä lomailu. =)