Tänään töitten jälkeen käväisin taas lankakaupassa. Saaliina yksi kerä Butterflytä aiemmin ostettujen seuraksi. Kaksi kerää Palmaa, myös aiemmin ostettujen seuraksi, kun löytyi kivempi malli, joka vaatii hieman enemmän lankaa. Ja yllärinä kaksi vyyhteä ale mohairia, joka oli niin ihanan väristä. Siis nämä:

112399.jpg

Juuh, nyt lankaa alkaa olemaan kaapissa vaikka muille jakaa. Täytyy ehkä hillitä ostoshimoaan. Tai ehkäpä ensin käväisen Novitan tehtaanmyymälässä, jos jonain päivänä olisi aikaa. =) Huomenna menen, jos Myy on kipeänä eikä päästä käymään Järvenpäässä PuistoBluesin avajaisissa.

Tänään on kyllä ollut taas hirmuinen väsytys päivä, päätä jomottanut ja sillain, mutta olen lohduttautunut sillä, että jäljellä on enää vain  kaksi työpäivää. Lohdutukseksi leivoin vielä yhden raparperipiirakan. Kohta voisin suunnata keittiöön ottamaan palan ja sitten äkkiä suihkun kautta nukkumaan. Jotain oikeaa kirjoitettavaakin mulla piti olla, mutta mutta...se taisi hävitä jonnekkin tuonne aivojen väsytys osastolle.