Juuh, tänään oli siis torstai, huomenna perjantai ja sitten viikonloppu. =) Tänään töissä oli ihan kivaa, pomolla oli paljon muita kiireitä, joten se ei kerinny kettuilemaan. Sai olla ihan rauhassa. Tai ei se kai kettuile, se ei vaan ajattele mitä suustaan päästää. On se silti joskus hyvä pomo, kuten tänään. Se anto tytöille 20 €, että saivat käydä paikallisessa kirjakaupassa ostamassa kesäkarkit. Sillä rahalla saa jo ihan kivasti karkkipusseja, etenkin ku kirjakaupassa oli kesää varten 50 % alennusmyynti karkeissa, etteivät jää kesäks hyllyyn, kun kauppa on kiinni. =)

Meillä on jo viikonloppusuunnitelmia. =) Kerrankin koko viikonlopuks ohjelmaa, sillain kivasti. Lauantaina meen taas käymään HESYllä ja jos sen jälkeen vielä jaksaa ja ilmat sallii, niin mennään palstalle. Sitten sunnuntaina päästää Lintsille. Sielä on aamulla ennen virallista aukeamisaikaa yritysaamu ja päästään ilmaseks pyörimään laitteisiin, kiitos isän ja hänen työpaikkansa. =) Sen jälkeen mennään vielä Myyn ja hänen avonsa kanssa (pitäsköhän sillekin keksiä joku nimi? Nuuskamuikkunen? Aika pitkä...) käymään museossa ja syömääsä. Huomaatteko? Nyt tänä vuonna ollaan otettu museoituminen ja sivistyminen suureksi tavoitteeksi. Ollaan tänä vuonna käyty jo Didrichsenin museossa, Sinebrychoffin museossa ja Tekniikkamuseossa. =) Olisin haluunnu käydä sielä Design museossa kirkkotaidetta katsomassa, mutta se tais jo mennä, jotain muuta sitten. =) Nyt lisäsin tuonne sivuihin, tuohon oikeaan sivuun, Museot 2006 sivun, jolle pyrin keräämään kaikki taidenäyttelyt ja museot, joissa tänä vuonna olen vieraillut. Tosin lista alkaa vasta huhtikuusta, kun sinne asti muisti kantoi ja sieltä puuttuu muunmuassa Keravan työväenopiston kevätnäyttely (tosin sitä ei varmaan lasketa vakavasti otettavaan taiteeseen?). Myös muut kulttuurikohteet lasketaan, jos kesällä taas eksytään vaikka Ainolaan tai Turun linnaan tai muihin vastaaviin. =)

Niin, tänään käytiin myös kaupassa. Ostettiin molemmille omat sipsipussit. Nyt tietty kuvittelette, että hamstarisn sen kaupan isoimman 350 g pussin...melkeen kyllä niin tein, mutta hillitisin itteni ja ostin vaan 200 g. Saa nähdä kadunko sitä viikonloppuna, kun seuraan avon mässytystä. =)