Ainakaan Tikkurilan torille, ainakaan aamulla. Sinne yritin aamulla mennä ostamaan vadelmia, oli ihan autiota... Sieltä sitten suuntasin HESYlle, että oli taas ihania kissoja. Sielä oli kyllä yksi ujostelija, jonka olisin ollu ihan valmis pakkaamaan käsilaukkuun. Oli niin pieni, suloinen, vaalea, sinisilmäinen ja niin uskomattoman kaunis. Toinenkin hauska kaveri oli, se antoi kovasti suukkoja. =) Ja monta muutakin persoonaa. =)

HESYltä suuntasin Malmille Cittariin, tarkoituksena saada niitä vadelmia, joita ei autiolta torilta saanut. Eipä ollut sieläkään, mutta ajelin sitten Jumboon. Sieltä niitä sai, sika hintaan, mutta sai kuitenkin. Niistä ja viikolla keräämistäni mustaviinimarjoista syntyi vadelma-herukkahilloa. Nami, se oli sitten hyvää. Ja on varmaan tulevaisuudessakin. =D

136905.jpg

Mitäs sitä muuta...rupesin tutustumaan salaisen neuleystävän ohjeisiin. Olin aina jotenkin ajatellut, että siinä pitäisi neuloa kauheana jotain ja olen niin uskomattoman hidas...no, sääntöihin lähemmin tutustuttuani totesin, että olisi varmaan olutkin ihan kiva juttu, mutta ilmoittautumisaika olikin jo mennyt. Ehkäpä sitten ensikerralla. Kai te hoidatte homman niin, että teette sen uudestaankin? =)

Nyt sitten neulomukseni pariin tai keksimään jotain muuta tekemistä. Huomenna taas alkaa työt...masentavaa...