Tänään käväisin palstalla ja keräsin sieltä säkillisen ruokaherneitä, niistä tehdään sitten hernesosekeittoa. Se on toodella hyvää ja oman maan herneistä sen täytyy olla parasta. =) Ajattelin tehdä keiton vasta huomenna ja huomenna voisin kerätä siihen pari sipuliakin. Nekun alkavat olla jo todella isoja ja eihän me niitä kaikkia voida kerralla syödä. =) Huomenna ajattelin myös kerätä viinimarjapensaasta marjat talteen. Niistä olisi tarkoitus tehdä hilloketta, jos ei parempia ehdotuksia tule vastaan. Parempi ehdotus tosin olisi esimerkiksi mehu, jos pensaita olisi enemmän. Silloin voisin investoida kunnon mehu-Maijaan, mutta yhdenkituliaan pensaan marjoila se ei oikein kannat... Ensi keväänä pitää leikata tuo pensas, jos se sitten rupeaisi voimaan hieman paremmin. Naapuri palstalla korjailtiin jo kurkkuja parempaan talteen, josta muistuikin mieleen, että miun kesäkurpitsakin on alkanut rehottamaan. Nyt siinä on jo kolme pikkuista kesäkurpitsaa ja nuppuja taisi olla kolme vai neljä, eli niitäkin herkkuja saadaan. =)

Niin, olisiko kenelläkään ehdotuksia mitä voisi tehdä karviaisista? Niitä on kahdesta pikkuisesta pensaasta tulossa jokunen, punaisia taitavat olla molemmissa pensaissa. =) Nehän voisi titysti syödä, mutta avo on sitä mieltä, että niistä (kuten kaikesta muustakin) pitäisi tehdä jotain. Noh, hillo on tullut mieleen (syödäänkö meillä edes niin paljon hilloa?) tai sitten joku piirakka, mutta sillekkin kaipailtaisiin ohjetta. =)

Ja jotta kaikilla pysyisi vielä jännitys yllä, niin kerron vasta illalla viikonloppuseikkailusta Myyn mökillä ja Repoveden kansallispuistosta. Joitakin kuviakin on luvassa. =)