Masentavaa olla töissä kun ei oikein ole mitään tekemistä. Töissäkään ei ole muita kuin minä, eli ihan yksin täällä kökötän. Oodtan, että iltapäivällä tänn etulisi yksi "opetuslapsi" ja mahdollisesti pomo kertomaan mitä pitäisi tehdä (tietenkin taas poislähtöaikaan, kuten eilenkin). Noh, jos pomoa ei näy ennen kahta, niin taidanpa ottaa puhelimen käteen ja soittaa sille.

Eilen käväisin palstalla vähän kastelemassa rehuja. Samalla poimin taas neljä mansikkaa ja harvensin yhden porkkanan pois rivistä. Se oli jo hennon oranssi noin 2 mm halkaisijaltaan ja vajaaat 10 cm pitkä. Päätin olla rohkea ja maistaa, ihan se porkkanalta maistui. =) Täytyy kyllä varmaan vielä ainakin muutama viikko odottaa, että porkkanat kasvaisivat edes hieman isommiksi, ei noilla tuon kokoisilla porkkanoilla vielä oikein mitään tee. =)

Ennen palstalla käyntiä käytiin Myyn kanssa shoppailemassa. Ostin itselleni ihanat kengät, alennuksesta. Ei ollut kengillä enää paljon hitaa, toivottavasti ovat vielä hyvät jalassakin. Ajattelin, että rupean käyttämään niitä sitten elokuun puolella, kun ilmat hieman viilenevät, kun kengät ovat edestä umpinaista mallia. Kävin myös katselemassa yhtä laukkua, muttakun ostamaan olin palaamassa, niin kauppa oli jo suljettu. Taidanpa tänään töitten jälkeen käydä ostamassa sen pois. Oli meinaan vähän isompi, kuin nykyinen kassi, jonne tänään ensimmäistä päivää mukana kulkeva Dan Brownin Meteoriitti ei mahtunut aamukiireessä. Käyn siis tänään vielä vähän shoppaamassa, laitan ruokaa ja sitten palstalle. Tänään täytyy varmaan taas keskittyä rikkaruohostukseen. Ruohostan porkkanat, sipulit ja mansikat. Palsternakat saavat vielä olla oman onnensa nojassa, jos ovat edes kasvaneet. Tai tietysti, jos nyt oikein todella innostun, niin voinhan sitten ne palsternakatkin hoidella. Katsotaan nyt. Olisi kyllä kiva ottaa palstalle mukaan kirja, voisi sitten hommien jälkeen jäädä istumaan puutarhatuolissa ja paistattelemaan auringossa. Ainakin, jos se naapuripalstan mummo ei ole taas kastelemassa kasvejaan kakkavedellä, silloin meinaan haisu on melkoinen ja tekee vain mieli lähtä äkkiä pois, haisee kuin tukkeutunut viemäri...