Viime yö meni puoli unessa. Pienempi lapsi pyöri matkasängyssään, potki ja raapi sängyn verkkoreunaa. Ääntähän siitä lähti vaikka muille jakaa. Isompi lapsi nukkui vieressäni sängyssä. Potki melkein koko yön. Ei siinä mitään, kunnes potkaistiin vatsaan ja seuraavaksi silmäkulmaan... Mietin jo, että voisin esi yöksi ottaa petarit tänne olkkariin ja nukkua täälä. Eiköhän se lapsi aamulla huuda, jos (siis kun) herää aamulla ennen muo ja rupee nälkä vaivaamaan. No, katsotaan nyt miten nukutaan (vai nukutaanko ollenkaan?).

Aamulla pienempi heräsi ensin, armollisesti vasta 7.20. =) Syötiin aamupalaa ihan rauhassa. Isompi heräsi kahdeksan aikoihin eikä meinannut suostua syömään aamupalaa. Eihän siinä muuten mitään, mutta olisi pitänyt saada syötyä se aamupala, että oltaisiin päästy ulos leikkimään poikien serkkujen kanssa. Päästiin sinnekin sitten loppulta. Huomis aamuksi on rehvit taas sovittu. Huomenna olisi myös tarkoitus mennä iltapäivästä serkkujen kanssa uimaan tai muuten vaan polskuttelemaan rannalle päikkäreitten jälkeen. Nyt ovat tuola nukkumassa päikkäreitään. Pitäisi kai kohta vähän valmistella päivällistä, että se sitten valmistuisi nopeasti... Pojat ovat varmaan meillä yhden yön ja menevät sitten varmaan yhdeksi yöksi serkkuje luokse, kun täälä rupeaa muuten uni jäämään vähiin vähän kaikilta. Serkkujen luona saavat oman huoneen yöksi ja sielä on sitten leikkiseuraa iltaisinkin. Tai sitten tädilleen. Katsotaan nyt.

Kahdet kakkavaipat on jo tänään ollut...ensimmäiset meinasivat aiheuttaa lattialle myös oksennuslammikon...nyt olen ehkä jo hieman karaistunut... Kissan hiekkalaatikko ei ole mitään verrattuna siihen vaippaan, ei vaikka olisi seissyt auringossa muutaman päivän tyhjentämättömänä...

Jätän pojat avolle iltapäivästä vähäksi aikaa ja menen rauhoittumaan palstalle. =) Kastelen kasvit ja syön pari hernettä, niin sitten taas jaksaa iltapalaan asti. =)