Saatiin tänään Myyn kanssa sovittua syksyn ja talven harrastuksista. Mennään nyt syksyllä työkkäriin opiskelemaan keramiikkajuttuja ja puutöitten tekemistä. Nyt vähän harmittaa kun ei tullut ostettua Suomalaisen alesta Keramiikan ideakirjaa. Oiskohan niillä vielä sitä? Molempien kurssien osalta odotukset on kyllä melko korkealla. Toivottavasti kurssit on hyviä. =)

Lisäsin tuonne sivupalkkiin sivuihin elokuvat tältävuodelta. Sinne pyrin listaamaan vuokratut elokuvat, että sitten itekin muistaisi mitä on nähnyt, ettei tule vahinkoja ja uusintalainoja. =) Voisin kyllä poistaa tuolta nyt nuo sylmiseni. En nyt ole enää hetkeen aikaan sinne viitsinyt noita syömisiäni päivittää. Maha ei ole onneksi turpoillut kuin pari kertaa ja se on varmaan ollut enemmän joku stressireaktio kuin jotain syömiseen liittyvää. Eikä tuo ole edes rajoittanut makeisten ja muiden herkkujen syöntiä vaikka olenkin ne kaikki sinne kirjottanut...

Niin, ja olenhan minä tehnyt tuota neulettakin. Kuten nyt on tavaksi tullut niin aina on ollut joku lukihärö ohjeessa ja niin nytkin. Neuloin neuletta eteenpäin ja sitten kun tuli kainalonkavennuksen kohta eteen sillä senttimäärällä ohjeessa rupesin ihmettelemään, että mihin ne lisäykset tuli... Olisivat tulleet kymmenen senttiä alemmas...ja eikun purkamaan. Nyt on sitten kohta saatu tuo purettu pätkä neulottua takaisin vaikka onkin koko päivä kärsitty pääkivusta ja katottu elokuvia. =) Mukava sunnuntai näin kaiken kaikkiaan. Ja avokin laittoi mulle tänään hyvää ruokaa, kun mulla oli pääkipeenä. =)